dinsdag 10 juli 2018

Stofscherm

Een stofscherm voorkomt stofoverdracht of besmetting, naar aangrenzende, schone ruimtes en beperkt de overlast tot een minimum. Behalve voor het voorkomen van stofoverdracht, kan een stofscherm ook worden ingezet voor schimmel sanering, als tochtscherm, als doorwerkscherm, of als afscherming bij bijvoorbeeld spuitwerkzaamheden. Dat maakt dit stofscherm geschikt voor zowel grote projecten als kleine klussen.


Ongeacht de industrie is dit van vitaal belang om werk mogelijk te maken zonder het publiek en de omgeving te storen. Professioneel AG stofschermen zijn licht van gewicht. Complete set met folie, zelfkl.


De stofscherm is geschikt voor een tijdelijke afdichting van een deuropening bij bouw- en verbouw werkzaamheden. De stofscherm bestaat uit een dikke folie welke geleverd wordt met een door u zelf te plakken rits. Omdat u de rits zelf op de folie plakt.


Stofscherm

Bepaald u zelf waar deze moet worden aangebracht De folie heeft een afmeting van 2. Succesvol renoveren in een schone omgeving zonder overlast. Dit is dé uitvinding die zorgt voor méér. Boren in plafond is geen optie. Ik zat daarom te denken aan een balk met daaraan zeil en deze balk klem zetten tegen het plafond met stempels.


Het opzetten van een stofscherm. Huurt u een stofscherm van ons dan kunnen wij deze voor u plaatsen maar u kunt dit ook eenvoudig zelf doen. Dit kan binnen enkele minuten zonder ladders, tape of schroeven te gebruiken.


Stofscherm

De folie klemt u aan de telescoopstangen en de stangen schuift u uit, tegen het plafond. Stofvrij afschermen doe je met Curtain-Wall Innovatief, stofdicht, duurzaam en kostenbesparend Curtain-Wall stopt stof, vuil en tochtCurtain-Wall stofdichte. Aluminium-schuimrubberen dwarsprofielen langs het plafon de wanden en langs de vloer, zorgen voor een volledig dicht scherm. Het voorkomt stofoverlast en schoonmaakkosten en staat voor professionaliteit.


Het ZipWall stofscherm bespaart veel tijd en is even simpel als geniaal. Snel en eenvoudig, zonder ladder, zonder tape, zonder boren. In minder dan minuten een professionele stofafscherming, gemonteerd en gedemonteerd door één persoon.


Bekijk alle netten, dekzeilen en toebehoren voor de bescherming en afscherming van mens en materiaal in de bouw en de industrie. Creëer snel in je eentje een volledig stofvrije ruimte. Ideaal in te zetten bij renovatie en verbouwing. Houdt stof weg uit delen van gebouwen en. De stofstop stofdeur beschermt uw ruimte tegen ongewenst stof, vuil en tocht.


In een paar minuten eenvoudig aan te brengen. Renovatie- en Afbouwbedrijf Van Den Boom. Stofbeheersing Stofvrij verbouwen.


Stofscherm

Bouwstof in huis is voor veel mensen een reden om een verbouwing of renovatie uit te stellen. Een moderne computer kan niet meer zonder LCD. Het is een technologisch hoogstandje maar in het productieproces zit nog één anachronisme. Bent u niet 1 zeker dat dit toestel de oplossing biedt voor uw probleem?


Dan kan u het eerst testen door het te huren. Wel handig om een deur mee af te plakken maar te kort om een doorgang zonder duer mee dicht zetten. Maakt stof beheersbaar in minuten! Pakket is wel compleet en degelijk.


Stofscherm

Stofdeur (Voorkomt stofvervuiling en stofmigratie) De Stofdeur is uitermate geschikt voor het tijdelijk afdichten van een deuropening bij bouw- en verbouwactiviteiten. De al maanden durende operatie bij het grootste Nederlandse kantoorgebouw van het lan houdt het buurtje, waar veel autobedrijven zitten, stevig in de greep. Ondernemers zijn er klaar mee nu er nog altijd ’geen stofschermen, stortkokers of regengordijnen zijn geplaatst’.


Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts