maandag 23 juli 2018

Copolymeerdispersie

Copolymeren zijn polymeren die uit onderling verschillende monomeren zijn opgebouwd. Op die manier kunnen polymeren met andere en voor bepaalde toepassingen betere. Herbol Latex Profiweiss Oplosmiddelvrije, schrobvaste, matte muurverf voor binnen op basis van een watergedragen copolymeerdispersie bindmiddel.


Project Tex is een verpuitbare, matte, dekkende muurverf op basis van copolymeerdispersie. Eigenschappen: Goed dekken schrobvast, geen tot zeer weinig oplosmiddelen.

Als leek lijkt alle verf op elkaar. Om de verschillen duidelijk te maken, heeft Verfwebwinkel de belangrijkste verfsoorten voor je op een rij gezet. MuCo Tex Speciaal is een watergedragen oplosmiddelvrije muur- en plafondverf op basis van acrylaat - copolymeerdispersie. Geschikt voor het afwerken van droog beton, pleisterwerk, schuurwerk, gipskarton, hardboard en zachtboord.


Zijdeglanzende hoogkwalitatieve watergedragen dispersiemuurverf voor binnen op basis van een oplosmiddelvrij copolymeerdispersie. Sikkens Alpha Topcoat is een watergedragen, zijdeglanzende, gladde muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. Geschikt voor binnen en de muurverf is op basis van een watergedragen copolymeerdispersie bindmiddel.


Magnatex Mat SF is een oplosmiddelvrije, schrobvaste, matte muurverf voor binnen op basis van een watergedragen copolymeerdispersie bindmiddel.

Matte, schrobvaste binnenmuurverf op basis van een copolymeerdispersie Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Flexa Strak op de muur Mat is een matte goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van copolymeerdispersie.


Medewerkers in de schilderssector krijgen een onafhankelijk platform dat vooral via digitale kanalen de wensen, verlangens en meningen van schilders gaat ‘ophalen’. Verwerkbaar met kwast, rolborstel en spuitapparatuur. Bestand tegen hoge luchtvochtigheid en temperaturen tot 70°C. De muurverf is erg elastisch, dus ideaal voor muren die te maken hebben met een hoge elasticiteit.


Voorbeelden hiervan zijn metselwerk, gasbeton en beton. Vormt een verflaag met ongunstige leefomstandigheden voor een schimmel. Een voorbeeld hiervan is kunstharsdispersie en copolymeerdispersie. Schimmelwerende verf: Vochtregulerende werking op basis van kalk. Vocht trekt in de kalkverf en droogt uit waardoor er geen schimmels kunnen ontstaan.


Drukinkt: Schellakglazuur, ijzeroxide zwart (E172) en ammoniumhydroxide. Flexa Producten Kies voor gratis Same Day Delivery bij kleuro. Magnatex Satin SF is een oplosmiddelvrije, schrobvaste, zijdeglanzende muurverf voor binnen, op basis van een watergedragen copolymeerdispersie bindmiddel. Sikkens Alpa Topcoat is een watergedragen, gladde muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie.


Sikkens Alphatex SF is een matte waterverdunbare muurverf op basis van copolymeerdispersie voor binnen.

De lijn omvat producten die bescherming bieden. Belangrijkste eigenschappen: – Hoge dekkracht. Het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang e. Deze muur is schrobvast en oplosmiddelvrij. Het is een gladde muurverf op basis van copolymeerdispersie en is speciaal geschikt voor binnenshuis gebruik. Een fijne muurverf van hoge kwaliteit voor o. De verf is geurvrij en ook vrij van oplosmiddelen.


Watergedragen gladde muurverf voor binnen op basis van Acrylaat copolymeerdispersie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts