vrijdag 13 juli 2018

Kasten configurator

Online ontwerpen, bestellen en gemakkelijk opbouwen ! Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Opbergkasten. Design, Direct Van De Makers. Shop Opbergmeubelen Op Made. Snelle levering en gratis retour!


Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Goedkope Kasten vind je op beslist. Wil jij je kast of kledingkast volledig op maat laten maken?


Het kan met onze gebruiksvriendelijke kasten configurator hieronder! Geef de gewenste maten door en sleep de indelingen van de kast in de beschikbare ruimte. Ontwerp je zelf je kast dan sluit deze hoe dan ook naadloos aan bij jouw voorkeuren en jouw smaak! Bekijk alle kasten van Lundia.


Ben je er nog niet uit wat voor kast nu de beste oplossing biedt voor jouw interieur? We hebben een brede collectie kasten van de aller beste.

Configureer online een kast op maat: van kleine nisoplossing tot ruime kledingkast. Met een kast op maat benut je elke millimeter ruimte optimaal. Je kiest een model en bepaalt zelf de afmetingen, de inrichting en het design.


Metonze STOCK kledingk,st configurator stel je in aantal stappen je eigen kast op maat samen. Nadat je alle stappen hebt doorlopen ontvang je een pdf-bestand met daarin het overzicht van jouw kast. Hierin vind je alle onderdelen én een beeld van de buitenkant en de binnenkant van jouw kledingkast.


Wil je deze kast vervolgens bestellen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak samen met Flinders de String kast van je dromen. Of je nu boeken, kleding of iets anders wilt opbergen. Een opbergkast voor in de woonkamer of juist in de slaapkamer als inloopkast.


Alles kan met de kasten op maat van Lundia. Toepassingen zijn menugestuurd geconfigureerd en specifiek afgestemd op de behoeften van de klant. Configurator Halyester Met de gebruiksvriendelijke ontwerp- en calculatiesoftware voor Halyester ontwerpt en calculeert u snel de door u gewenste verdeelinrichting. Met behulp van een uitgebreide symbolenbibliotheek stelt u eenvoudig een aanzichttekening samen en genereert de software automatisch bruto- en nettoprijzen, montagetijden en materiaallijsten.


Verfraaien van uw huis met Kasten. Ruim assortiment online bestellen! Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO!

Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Gebruik de eenvoudige online configurator van Kastengigant. Plaats deze direct in uw winkelmandje. Maak uw keuze uit de onderstaande lege Grip kast varianten.


Welke maatwerk kast u ook wenst toe te voegen aan uw woning, de configurator stelt u in staat de ideale maatwerk kast samen te stellen voor de beoogde ruimte. De configurator geeft bij elke soort kast de te volgen route aan. Met een helder stappenplan loodst het programma u langs verschillende in te voeren gegevens voor uw maatwerk kast. Kledinglift, ladeninzet, accessoireman schoenenrooster – en dat is pas het begin! Welk model u ook kiest, de mogelijkheden om uw nieuwe kast op maat te maken voor uzelf en uw behoeften zijn eindeloos.


En wanneer het einde toch eens in zicht mocht komen zult u vaststellen: wow, dat had ik niet voor mogelijk gehouden! De 3d configurator laat je alle opties zien, je klikt je favoriete indelingen en opties aan en je ziet meteen hoe jouw kast eruit zal komen te zien. Vervolgens hoef je het ontwerp alleen nog maar uit te printen en te laten controleren bij een StoreMax doe-het-zelfzaak of bouwmarkt bij jou in de buurt! Met onze schuifdeurkasten maak je in elke ruimte een perfect op maat gemaakte kast die voldoet aan jouw persoonlijke smaak en opbergwensen.


Of het nu voor een slaap- of woonkamer is of dat de kast tussen twee muren komt of in een hoek of onder een schuin dak: wij leveren je een kast die altijd perfect past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts