vrijdag 20 juli 2018

Somfy ilmo motor

Somfy ilmo motor

Kies uit producten vanaf € 725. Specialistisch advies nodig? De somfy buismotor is geschikt voor bediening met een schakelaar.


Somfy ilmo motor

De ilmo WT is een intelligente motor welke afslaat op gemeten weerstand. Hierdoor is de motor beveiligd tegen doordraaien bij obstakels en vastvriezen. Alleen geschikt voor rolluiken.


Past in een buis met een minimum diameter van mm. Een te lichte of te zware motor kan schade veroorzaken aan het scherm van je zonwering of aan de motor zelf. Ilmo motor Bij het omlaag of omhoog gaan van het rolluik stopt de motor automatisch en direct nadat de sensor een obstakel voelt (bijv. een openstaand raam) of bij evt. In deze situatie kunt u het beste de motor vervangen. Voor afstandsbedieningen voor deze motoren , zie de pagina afstandsbedieningen.


De ilmo is een slimme motor welke wordt aangestuurd met een schakelaar. De Ilmo WT motor kan zowel links als rechts worden gemonteerd. Dit type motor is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling. Afstelling automatisch bij rolluiken met aanslag stop.


Om de eindposities van de motor af te stellen hoeft de kast niet open. Obstakel detectie in op- en neerrichting, ook bij vastvriezen. Bij obstakel stopt de motor. Je kunt zien welke onderdelen je nodig hebt om deze motor in je rolluik te kunnen gebruiken, zoals de starre verbindingen. De Ilmo WT kan gebruikt worden als vervangingsmotor voor een defecte Ilmo , maar ook als nieuwe motor voor het automatiseren van je rolluiken.


De Ilmo is een buismotor voor rolluiken die zichzelf automatisch afstelt - wel zo gemakkelijk als je een motor moet verwisselen. Het is heel vervelend als uw rolluik niet meer omhoog of omlaag kan doordat de motor defect is. De motor is uitgerust met: Obstakeldetectie Sensor detecteert obstakels waardoor het rolluik automatisch stopt. Deze motor heeft geen afstelling nodig. Automatische onderhoudscyclus (maandelijks bij automatisch instelling eindpunten), waardoor het rolluik altijd perfect opent en sluit.


Snelle montage door uniek clip systeem. Motor stopt bij obstakel of vastvriezen. Parallelschakeling van motoren mogelijk. Eenvoudige installatie en uitstekende kwaliteit.


Somfy ilmo motor

Bestel online uw somfy motor tegen de laagste prijs. Hoe wil je de motor van je rolluik kunnen bedienen? De somfy io-homecontrol buismotoren bevatten alle voordelen van de bestaande RTS motor én de voordelen van de io-homecontrol. Somfy buismotor: levering uit voorraad! Door middel van elke io-homecontrol 1-weg of 2-1weg bediening kunnen deze motoren worden aangestuurd.


Te gebruiken voor mechanische afslag van rolluik in NEER-richting ! Inclusief Bovenbuis Montage-ringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts