woensdag 18 juli 2018

Nachtkastje oud hout

Vind nu jouw favoriete Houten nachtkastje. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Prachtig dit kastje, ook het hout is prachtig bewerkt , zie de foto’s. Het marmeren blad is mooi,. De handigste en mooiste nachtkastjes vind je in onze webshop! Nachtkastjes , oud hout , lade en deurtjes, afmeting 43x34xcm(BxDxH).


Bestel gemakkelijk online, zonder verzendkosten! Meubelmakerij Van Oud Hout , voor maatwerk en vakmanschap. Wij, Nikai en Diana Schönherr, hebben jaar geleden het heft in eigen handen genomen.


Omdat wij steeds maar niet de meubels konden vinden hoe wij ze wilden hebben, zijn we ze zelf maar gaan maken.

Hout dat is ‘gerijpt’ en gevormd door intensief gebruik en het verstrijken van de tijd. Hout , wat een verhaal vertelt en waar een ziel in staat gegroefd. Wij geloven dat je dit hout moet vinden en koesteren. Daarom zijn wij continu op zoek naar oud hout met een rijke geschiedenis.


De mooiste nachtkastje hout bestel je op beslist. Ruim assortiment en direct Leverbaar. Gratis bezorging en dagen retourrecht. Hoge kwaliteit en levering op afspraak mogelijk.


Leuk nachtkastje met een authentiek design. Prijs per stuk € 35- Deze kastjes zijn ook in een grotere uitvoering leverbaar. Gemaakt van oud hout en met de hand gemaakt in Indonesie. Fruitkist nachtkastje oud met witte legplank lang.


Nachtkastje van hout op metalen poten – nachtkastje – India 40×H60cm €105. Deze authentieke Fruitkist nachtkastje oud met witte legplank lang is gemaakt van stuks echte oude fruitkist met een witte legplank lang en stuks steigerhouten planken Old-Look, deze fruitkistjes zijn afkomstig uit Frankrijk en zijn in de boomgaard gebruikt bij het plukken van diverse fruit. Wil je een stoere nachtkastje van steigerhout maken?


Zit je vast aan een bepaald budget? Kies dan voor de nieuwe steigerhout planken. Stap 2: Kies voor de juiste bouwtekeningen.

Zoals ik al aangaf in de inleiding is het een nachtkastje van steigerhout maken niet ontzettend moeilijk. Ralf nachtkastje met lades, zwart en hout. Verder afgewerkt in de populaire zwarte kleur. Eenvoudig en simpel design, bestel snel als nieuw stel!


Het nachtkastje is zwart, maar heeft als speels detail de beide lades in houtkleur met een rond gaatje als opening. Lekker wat extra opbergruimte door de. Deze authentieke Fruitkist nachtkastje Wit met oude legplank is gemaakt van stuks witte fruitkist met een oude legplank en stuks steigerhouten planken Old-Look, de fruitkistjes worden door ons zelf gemaakt zo garanderen wij de kwaliteit van deze fruitkistjes en door dit fruitkistje aan de bovenzijde te bekleden met steigerhouten planken. Ga voor een wit nachtkastje van hout , zo krijg je dromenland een lichte en luchtige look.


Laag of hoog – een tip voor de juiste hoogte van het nachtkastje. Direct naast het hoofdeinde van het bed moet het nachtkastje eenvoudig en zonder moeite te bereiken zijn. Om dit te kunnen bereiken moet het nachtkastje de juiste hoogte hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts