dinsdag 10 juli 2018

Behang barokstijl

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. De weelderige, met versieringen overladen barok print fleurt uw woon- of kantoorruimte direct op. Een combinatie van strak en minimalistisch interieur met barok elementen zien we tegenwoordig veel terugkomen. Italiaanse verfijndheid in huis.


Behang barokstijl

Een muur met barok behang geeft een kille kamer direct een speelse en karakteristieke uitstraling. Modern of klassiek interieur, barokprint geeft uw kamer veel meer. Creëer een eyecatcher in het interieur door bijvoorbeeld één wand of hoek te behangen met barok behangpapier. Als je kiest voor donker behang , let dan op dat je kiest voor lichte meubels. De edele ornamenten, bloemenmotieven en typische barokstrepen maken jouw interieur tot een prachtig geheel.


In de online shop van wall-art. Bestel eenvoudig online en maak van jouw huis een droomhuis! Bijna alle bekende behang fabrikanten hebben barok behang in het assortiment. Maar ook in trendy hotelkamers en andere openbare gelegenheden zie je dit soort behang steeds meer verschijnen. Dan kan dat ook met ons barok behang.


Behang barokstijl

Al sinds de zeventiende eeuw zijn de mensen helemaal weg van de drukke figuren die zo kenmerkend zijn voor de barokstijl. Veel mensen gebruiken barok behang in hun woning om een bepaalde muur wat voller te doen overkomen. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Het kan dan gaan om slechts één wan een strook of op een opvallende plaats zoals bij bovenstaande voorbeelden waarbij het barokbehang gebruikt werd om de tv-wand op te fleuren. Vanwege de drukke printen moet het behang wel erg secuur op de muur geplakt worden. Om een slordig resultaat te voorkomen, is het immers belangrijk dat de print vloeiend doorloopt. Omdat dat behoorlijk lastig kan zijn, kunt u ervoor kiezen om de hulp van een professional in te schakelen.


Behang barokstijl

Onze favoriet is het behangdesign ´Bonaparte´ in gekleurde barokstijl. Voor meer informatie en inspiratie over barok behang neem je een kijkje op onze website. Decoreer de muren met prachtig historisch behang van Antiek Stijl Webwinkel. Geef het interieur een geheel nieuwe uitstraling.


Klassieke motieven en patronen. Barok- behang Barok- behang is tegenwoordig erg populair. Bij Antiek Stijl Webwinkel zijn er verschillende soorten behang verkrijgbaar in barokstijl. Chic behang in prachtige kleuren, rijkelijk gedecoreerd.


Smaakvol behang dat elke ruime omtovert in een paleisje. Versace behang met Acanthusbloemen in barokstijl in goud op zwart Barocco Flowers. Vergeet dat niet Barok behang zou er niet elegant uitzien in alle woonruimtes. Behang Vector naadloze patroon in barokstijl.


Als uw woonkamer in landelijke stijl is ingericht, ziet een muur in barokstijl er raar uit. Maar als de woonkamer aristocratisch of vintage is ingericht - ja, Barok behang zijn voor jou! Momenteel is er een nieuwe trend als het gaat om behang , namelijk het barok behangpapier. Hierbij kun je denken aan de barokstijl met een glad tot mooi reliëf print. Door toepassing van barok behang zorg jij ervoor dat jouw woning een Europees tintje krijgt.


Behang barokstijl

Decorette is dé specialist en heeft een ruim assortiment Arte Behang. Of jij nu houdt van de vintage look, de barokstijl of van een hele moderne look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts