maandag 30 juli 2018

Histor betonlook

Zoek naar beton look op de nieuwe KensaQ. Middag Leerdam is een familiebedrijf met jaar ervaring met het legwerk in eigen beheer. Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website.


Wil jij ook die stoere betonlook op je muur, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet doen? Dan is deze instructie video echt iets voor jou.

Hier laten we in eenvoudige stappen zien hoe je de betonlook op jouw muur kunt aanbrengen. Met onze instructie video en onderstaand stappenplan kan het niet mis gaan. Heb je een stijlvol interieur en mogen jouw muren dat benadrukken? Hou je van anders dan anders?


Hiermee kun je je interieur een zachte uitstraling geven, maar ook een stoere betonlook. Velvet Touch is een muurverf waaraan een fijn fluweelpoeder is toegevoegd. We bieden hoogwaardige middelen en materialen die benodigd zijn bij vloer- en wandafwerking.


Met de producten van Bétolo kan er een betonlook gecreëerd worden in vrijwel iedere gewenste kleur.

Met de Histor decoratieve effectverven breng je makkelijk meer van jezelf in huis. Hierbij kregen we advies van Histor styliste Jelena. Zij legde ons uit hoe we onze eigen betonlook muur konden creëren. Vandaag gingen we met het advies aan de slag. Natuurlijk zijn alle voorwerpen geschikt om te worden behandeld met onze betonlook verf.


Kies je kleur met de Histor Kleurkiezer Bestel Histor Kleurenwaaiers. Bekijk onze kortingen en acties Levering via PostNL bij je thuis of op een afhaalpunt naar keuze. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor? Zo pas je de betonlook toe in huis.


Bétolo is er voor de vakmensen die iets willen creëren van blijvende waarde en schoonheid. Een nieuw jaar vol met nieuwe inspiratie en trends, ik heb er zin in! Van lampen, krukjes, accessoires tot de muur: ze mogen allemaal bedekt worden met een laagje beton. Sommige doe-het-zelfzaken bieden betonlook verf aan van hun huismerk. Er zijn verschillende verfmerken die producten aanbieden om waarmee je een betonlook kan nabootsen.


Omdat de verf gemixt is met fijn fluweelpoeder, krijgen de muren een mat zachte uitstraling met een lichte schaduw. Het is hier verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en kleurtinten.

De betonlook is industrieel, strak, design en helemaal van nu. Geef hem een kras vaste laag betonverf en je vloer is als nieuw. Lees voor tips naar vtwonen.


De verf is eenvoudig zelf aan te brengen en verkrijgbaar in meer dan 1kleuren. Het is een schitterende 1 minerale verf die ligt tussen verf en pleisteren. Doordat er veel gelopen wordt op de vloer heeft deze heel wat te verduren. Je kunt dus het beste kiezen voor een harde, robuuste lak. Bekijk hier het aanbod vloerverven en coatings en creëer een betonlook , schilder je trap in een frisse kleur of breng een coating aan voor extra bescherming.


De Oude Bank is gespecialiseerd in betonlookverf, krijtverf en primers. Bekijk ons betonlook assortiment en vind de perfecte betonlook verf voor in huis! In het onderstaande stappenplan zie je hoe je een muur kunt verven in betonlook.


De verf die gebruikt is een mengsel van een korrelige pasta en betonverf. Wil je ook een muur met betonlook ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts