maandag 16 juli 2018

Bootkussens maken

Bootkussens in elke maat en kleur. Topkwaliteit en snel leverbaar! De goedkoopste in Nederland. Bespaar tot wel via kiesproduct. Boek uw Hotel in Marken online.

Hierdoor zorgt Matras Factory voor een gezonde en uitgeruste vakantie aan boord van uw plezier- of beroepsvaartuig. Zijn uw bootkussens aan vervanging toe, dan is de winter de uitgelezen tijd om hier iets aan te doen. Zodoende kunt u in het voorjaar weer heerlijk genieten aan boord. Nu is het laten maken van nieuwe kussens best een prijzige aangelegenheid.


Het bedrijf is gevestigd in Sint Maartensdijk maar de werkzaamheden worden in geheel Nederland uitgevoerd. Daarom raden wij u altijd aan om een mal van de boot te maken , zodat we de kussens precies op maat kunnen maken. Op wat voor boot gaat u de kussens gebruiken?

Door gebruik te maken van unieke, ter plaatse gemaakte mallen, zorgen wij ervoor dat elk hoekje en ronding keurig aansluit op uw betimmering. Als eigenaar van een jacht of binnenvaartschip, kunt u beamen dat deze tak van stofferen het nodige vakmanschap en ervaring vereist. Als u bootkussens bij ons laat maken gaan wij zeer precies te werk. Bent u op zoek naar bootkussens met hoge kwaliteit en op maat, dan bent u bij ons op het juiste adres.


Wij maken alle bootkussens geheel op maat en naar uw wens. Tevens kunnen wij het matras ook voor je op maat snijden en stofferen. Voor meer informatie neem contact met ons op.


Kleurechte en waterafstotende bootkussens. Je zou eens moeten ervaren hoe lekker dat zit en ligt. Wij hebben een Optima van 9. Koop en verkoop bootkussens eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Bij ons kunt u terecht voor het op maat maken van uw boot kussens. Je bent op zoek naar bootkussens op maat? Al meer dan jaar de kussen op maat leverancier in Nederland.

Wist u dat wij ook kussens leveren in België? Bestel vandaag nog jouw op maat gemaakte bootkussens. Het wordt pas echt optimaal genieten met weerbestendige bootkussens van KUSzzz. Met onze comfortabele kussens wordt varen een waar genot.


Maak een afspraak dan komen we je boot persoonlijk opmeten. Kiest u er toch voor om de bootkussens te vervangen, dan kunt u ervoor kiezen om de nieuwe bootkussens op maat te laten maken. Het grote voordeel bootkussens op maat is dat u de bootkussens volledig aan uw wensen kunt aanpassen. Door uw bootkussens op maat te laten maken kunt u eenheid op uw boot, schip of jacht creëren. Bij Stoffeerderij Calypso kunt u bootkussens laten maken in alle soorten en maten.


Calypso is een modern en professioneel bedrijf waar u al ruim jaar terecht kunt voor het stofferen van diverse meubelen. Wij richten ons daarbij zowel op particulieren als bedrijven. Klaar om het water op te gaan met klasse bootkussens ? Maatwerk moet natuurlijk van de hoogste kwaliteit zijn en zeker de service en nazorg! Ons motto is dan ook: Niet goed?


Naast een bootkussen bekleden, kunnen we de kussens ook geheel op maat voor u maken. We komen graag aan boord om de mogelijkheden te bespreken! Keurmerk bootkussen bekleden.


De stoffen voor bootkussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat de kussens perfect passen bij de sfeer van uw boot of jacht. Niet te vergeten het comfort dat bereikt kan worden door gebruik van de juiste vulling. Personen verschillen en wensen daarmee ook. Wij informeren u over de te gebruiken vulling die wij precies op maat maken voor uw bank, bed of stoel.


Waterafstotende meubelstoffen in veel verschillende kleuren zijn uitstekend geschikt voor uw tuin meubels, bootkussens , camperkussens en caravankussens. Bootstoffen en caravanstoffen zijn praktische in gebruik waardoor ze sterk en makkelijk schoon te maken of wasbaar zijn. Kijk ook bij onze voordeelstoffen, deze zijn zeer scherp geprijsd. Filmpje: Zelf kussens maken voor je caravan of camper Deze week is het Extreme Caravan Makeover week! Voor in de punt goede matrassen met donkerblauwe tijk.


Samen met urbans and indians en Telegraaf Vrouw Magazine toverden we caravan Willy om tot beauty en maakten we verschillende filmpjes , die tezamen een complete workshop caravan pimpen vormen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts