vrijdag 27 juli 2018

Naambord babykamer

Alles wat je nodig hebt voor de babykamer. Bekijk alle Bopita meubelen hier! Of neem contact op voor informatie! Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Bestel ook online bij Leen Bakker.

Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past! De kleuren van het naambordje kunnen naar uw wens aangepast worden aan bijvoorbeeld de kleuren van de babykamer.


Eveneens is het mogelijk een naambordje te laten maken met uw favoriete figuurtje of bijvoorbeeld naar aanleiding van het geboortekaartje. Geef de kinderkamer een persoonlijk tintje met een stoer naambord ! Kies een kleur die bij de kamer past, een afbeelding van een favoriet dier of hobby en natuurlijk de naam, maakt een uniek en persoonlijke accessoire voor de baby- of kinderkamer. Als je echt een bijzonder naambordje voor de kinderkamer wilt, dan moet je er één laten maken door Wendy van Sakkjes en zo.


Zij maakt naambordjes van stof en vilt in opdracht.

Je kunt je eigen wensen en stijl aangeven en zij gaat aan de slag. Gratis verzending Snelle levering Topkwaliteit Montage in 1. Met deze decoratie sticker heb je wel een heel duidelijk naambord. De kleur van deze decoratiesticker kies je zelf er staan kleuren voor je klaar. Uit de decoratie decoratiesticker snijden wij de tekst zodat de ondergrond waar de decoratie op komt te zien is.


Let wel op dat onze naamborden geen speelgoed zijn. Wie slaapt er op dit kamertje? Met onze persoonlijke naamborden van hout, is het voor iedereen duidelijk. Erg stoer op elke baby- en kinderkamer. De houtblokken zijn centimeter dik, waardoor ze geschikt zijn om neer te zetten of om aan de muur te hangen.


Informatie over het ophangen van de naamborden vindt u hier. Spaarpotten dieren met eigen naam, geboortedatum en tekst als kraamcadeau. Vrolijke naamborden voor de meisjeskamer. Kies voor de favoriete kleuren van je meisje en maak het naambord helemaal naar haar wens.


De naamborden worden geleverd met kleine gaatjes. Mocht je liever grote gaten willen, dan mag je dat aangeven bij opmerkingen. Ontwerp online je naambordje voordeur met of zonder een extra afbeelding.

Het LED verlicht naambord wordt aan de achterzijde gegraveerd en wordt geleverd met een setje luxe RVS afstand houders en een 12V adapter. Naamborden van alle merken op beslist. Fantastisch mooi laser gesneden geboorte bord voor je babykamer Gefeliciteerd met de kleine wolk.


Negen maanden de tijd om een baby kamer om te toveren tot een sfeervolle babykamer waar de kleine wolk welkom wordt geheten. Meer dan 5soorten originele cadeaus. Vandaag bestellen morgen in huis.


Voor jouw kroost is natuurlijk niets teveel om de kinderkamer of babykamer een eigen persoonlijke uitstraling te geven. Een eigen naambord hoort daar natuurlijk helemaal bij. En die zijn volledig aan te passen naar jouw wensen en persoonlijke smaak. We hebben zowel naamborden met een stoere look als naamborden met fluweelzachte kleuren en tinten.


Uiterlijk december in huis. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de.


Wij als team Hip en Hout doen ons uiterste best je zo goed mogelijk te helpen en aan al je. Het is daarom geschikt voor op naamborden , autobelettering, muurstickers, belettering op meubels, deuren, ruiten, u kunt het zo gek niet bedenken. Ons vinyl kan tegen (zee)water, zon en weer en wind dus binnen of buiten is geen enkel probleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts