donderdag 12 juli 2018

Boerenbont gebaksbordjes

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. De nieuwste gebaksbordjes.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Kies uit producten vanaf € 95. Het decor kent ongelooflijk veel variaties, maar dit motief met de herkenbare. Goedkope boerenbont borden.


Waar vind je de goedkoopste boerenbont borden? Bij Massamarkt natuurlijk! Ben je op zoek naar origineel boerenbont bord? Zoek je ontbijtbordjes, lunchborden, platte borden of een schaal?

Ook die zijn extra laag geprijsd. Kijk hier voor ons aanbod. Bespaar tot wel via kiesproduct. Tijdloos, uniek, onsterfelijk.


Het traditionele boerenbont servies is gemaakt van aardewerk en met de hand beschilderd. Druk dan op de product informatieknop. Van een kopje tot de nieuwste collectie weckpotten. Dat is gezellig genieten samen!


De herkenbare blauw-groen-rode kleuren zijn bij dit bordje opgeleukt met een rood ruitpatroon. Dan zit je bij Massamarkt goed. Zo krijg je de meest schitterende kopjes, schoteltjes, gebaksbordjes en dergelijke voor een prikkie thuisbezorgd.


BTW voor Nederland , EUR 11. Dek de tafel die bij je persoonlijke stijl past. Bekijk online het assortiment servies van Boer Staphorst, dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost-Nederland.


VTwonen en Urban Nature Culture. Dan neem je gewoon je melamine servies mee. Deze gebaksbordjes van Dutch Rose Loft zijn niet alleen geschikt voor het serveren van een gebakje.


Deze set van gebakbordjes is een leuke aanvulling op uw servies.

Ook kleine hapjes als een aperitief of een dessert komen mooi tot hun recht op deze gebaksbordjes. Door te kiezen voor een rustig gestreept randdecor komen de kleuren en texturen van het gerecht mooi naar voren. Zuperzozial zijn sterk, voedselveilig en het milieuvriendelijke alternatief voor plastic servies.


Dinerborden, ontbijtborden, soepborden, gebaksbordjes , serveerschalen van duurzaam Bamboe. Gebaksborden vind je altijd op Serviesvinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts