donderdag 26 juli 2018

Deken sprei

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Met een Auping Sprei Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau.


Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Bestel eenvoudig en snel op beslist.

Ons assortiment bevat meerdere bedspreien, dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen. Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer. Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar. Dekenshop is de speciaalzaak voor dekens , plaids, spreien.


Fraaie dessins van zachte materialen. Gebaseerd op de laatste trends. Hier vind je alles voor en zacht en warm bed.


Zoek je een mooie sprei of heb je liever een warme wollen deken , je vindt het allemaal hier.

Verwissel je sprei elk seizoen of breng sfeer in je kamer met een nieuwe kleur of motief. Een sprei geeft je bed extra warmte en maakt het lekker knus. Een plaid heeft in tegenstelling tot een sprei geen vulling en kan dus ook als deken voor bijvoorbeeld op de bank gebruikt worden. Een quilt is een doorgestikte en gevoerde deken.


Haak een deken , een sprei of een plaid. Gratis haakpatronen van dekens. Maak je bed helemaal af met een mooie sprei en geef de slaapkamer net die finishing touch.


Bij fonQ vind je een ruim assortiment aan spreien en plaids. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil. De maat van je sprei hangt af van de maat van je bed. Ga afhankelijk van de maat van je bed voor een eenpersoons, tweepersoons, lits-jumeaux of extra breed sprei. Het is normaal dat een sprei breder en langer is dan je matras, zodat hij over je hele bed heen valt.


Met een sprei geef je je slaapkamer gemakkelijk een andere look. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Spreien , dekens en plaids te bestellen van kinder- tot lits-jumeaux formaat.


Wanneer u op zoekt bent naar een deken of ander warm beddengoed bijvoorbeel kunt u een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment.

Ook wordt een sprei vaak gekocht als sfeer decoratie voor over het bed. We zetten de verschillen tussen sprei , plaid en quilt graag voor je op een rijtje. Het is een deken met vulling die je bovenop het opgemaakte bed legt. Ga je voor een klassieke witte sprei of voor een modern. We hebben plaids in verschillende kleuren en texturen en dekens waarin je je lekker kunt nestelen.


Een kleedje maakt je interieur helemaal af. Heerlijk zacht en perfect als extra laag om onder te kruipen. Wanneer je een beddensprei zoekt voor op je be dan ben je bij Beter Bed zeker aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan spreien in diverse kleuren, stofsoorten en afmetingen vind je bij ons altijd een passende sprei met een uitstekende kwaliteit.


Plaid Robin is heerlijk zacht en trendy zwart met wit van kleur Deze plaid heeft een moderne look en is gemaakt van 1 polyester. De afmetingen zijn 130x1cm. Kruip heerlijk weg onder dit lekker warme dekentje op de bank.


Koop nu dekens voor uw huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts