dinsdag 17 juli 2018

Vacature verf

Wij hebben leuke (bij)banen voor jou! Gezellig team en flexibele werktijden. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod!


Als je een vacature -alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Deze vacature als pdf bekijken? Download hier het pdf bestand.

Chef Magazijn Avond (vervuld) Bij verf. Dat vergt inspanning, passie, maar vooral toegewijde collega’s. In Alkmaar vindt alle e-fulfilment van verf. Werken bij Boonstoppel Verf. Boonstoppel Verf is het professionele verfmerk voor de vakschilder met name in monumentale renovatie en restauratie.


De producten en diensten van Boonstoppel Verf zijn van zeer hoge kwaliteit en gebaseerd op een rijke historie. Momenteel hebben wij geen vacatures beschikbaar. Inspecteur beschermtechniek.


De Koninklijke Van Wijhe Verf is gevestigd in Zwolle en telt circa 2medewerkers.

Enthousiaste en betrokken mensen met een missie en een passie voor verf. Op deze pagina vindt u de opstaande vacatures. Altijd een restaurant bij jou in de buurt. Kijk snel en solliciteer nu! Op de afdeling Decoratief volg je nieuwe trends en adviseer je klanten over nieuw behang, de best passende verlichting, de mooiste kleuren verf en toebehoren.


Ook hebben we een eigen canvas printer waar onze klant een foto ter plekke kan laten afdrukken en direct mee naar huis kan nemen. Mooij Verf is meer dan alleen verf. De groothandel is niet alleen leverancier en adviseur voor de schildersbranche, maar ook specialist voor de bouw. Kennis, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij voorop.


De beste watergedragen verf en lijnolie standverf voor binnen en buiten. Solliciteer nu bij McDonald's. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Vacatures Vertegenwoordiger verf.


AkzoNobel AkzoNobel heeft passie voor verf. Verglasco is de groothandel van de regio op het gebied van verf , non-paint, machines, kitten, reinigings- en schoonmaakmiddelen, behang, kleding en glas. Beschrijving vacature Kom jij goed uit de verf in een integraal engineeringsteam, bestaande uit consultants, projectmanagers en engineers?


De beste jobadvertenties in Trovit.

Nederland en in het buitenland. Verkoper Verf vacatures beschikbaar op Indeed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts