donderdag 5 juli 2018

Muurverf zijdeglans

Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Zijdeglans muurverf voor de beste prijs. Kies uit producten vanaf € 295. Het is niet zo glanzend als hoogglans, maar ook zeker niet mat.


Muurverf koop je eenvoudig online bij bol. Voldoet aan professionele normen. Hoog rendement en uitstekende dekkracht.


Sikkens Alphatex IQ is een zijdeglanzende muurverf die zowel buiten als binnen geschikt is. Je kunt de muurverf dus gebruiken voor bijvoorbeeld de buitenmuren, maar ook voor de muren en plafonds binnen. Deze muurverf is goed afneembaar en van hoge kwaliteit. Je bent dus verzekerd van kwaliteit op de muur of plafond. Wat weet jij over zijdeglans verf?


Hierdoor krijgt vuil bijna geen kans. De glansgraad zit tussen hoogglans en mat in. Goed toepasbaar als de ondergrond niet mooi glad is. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk muurverf kopen. Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende muurverf aanbiedingen of een muurverf aanbieding op een bepaalde muurverfsoort of merk. Elke muurverf aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Jeger Color Paint zijdeglans is zeer geschikt voor het schilderen van muren en plafonds in woonruimten, kantoren en openbare gebouwen.


Waterverdunbare, zijdeglanzende en uitstekend reinigbare buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. Maak favoriet Verwijder favoriet. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


Deze verf is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes. Doordat de muurverf sterk vochtregulerend is, blijven de kwaliteit en de kleur langer behouden. De muurverf houdt schimmel weg en voorkomt blaarvorming.


Ideaal voor het schilderen van bijvoorbeeld de kozijnen, binnendeuren of andere houten oppervlakken. De lak ruik je niet na het schilderen, dus nooit geen last meer van nare verfgeurtjes. De verf vregeelt niet en dekt erg goed. Ruwol muurverf voor binnen en buiten is een uitstekende kwaliteit en goed dekkende muurverf voor muren en plafonds binnens- en buitenshuis. Het resultaat is een fraaie binnen- of buitenmuur met een lichte glans.


Ideaal als je niet kunt kiezen tussen mat en hoogglans! Deze Drenth zijdeglans muurverf is gemakkelijk verwerkbaar, is uitstekend binnen en buiten te gebruiken op muren en plafonds, als de ondergrond nog nooit geschildert is dient u eerst voorstrijk te gebruiken zoals hierboven is aangegeven. Door de zeer goede afwasbaarheid ook uitstekend voor keukens, garages etc. Of u nu alkydverf of acrylverf wilt kopen, dan kunt u altijd kiezen voor hoogglans of zijdeglans.


Muurverf zijdeglans

Maar wat is het verschil tussen hoogglans en zijdeglans ? Hoogglans heeft een glanzende uitstraling en zijdeglans een mattere uitstraling. Tegenwoordig heb je ook nog de volledig ‘matte’ verf. Online Sikkens Specialist: √ Alle producten uit voorraad leverbaar √ Vóór 16. Dit zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, fluweel mooi. Bovendien is deze lak uitzonderlijk kras- en stootvast.


Uitermate geschikt voor hout, harde kunststoffen en dekkende verf-of beitslagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts