woensdag 18 juli 2018

Grondlak hout

Profiteer van extra korting op Trae Lyx verf en snel thuis geleverd. Grondverf tegen lage prijzen. Bestel hier verfspullen online. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.


Bereken wat jouw houten kozijn kost.

Hout dat nog niet eerder bewerkt is heeft eerst een laag grondverf nodig om de houtnerf te vullen en de zuiging van het hout weg te nemen. Ook voor kunststof oppervlakken is er grondverf. Hiervoor geldt hetzelfde als bij een grondverf.


De lak heeft een mooie vloei, is gemakkelijk te verwerken en hecht erg goed. Verder is de grondlak hoogvullend en heeft hij als eigenschap een zeer goede kantendekking te hebben. Om de werking van het hout voldoende te kunnen volgen, worden hoge eisen gesteld aan een grondverf. Deze vochtregulerende grondlak op basis van alkyd is van professionele kwaliteit en heeft een zeer goede dekking.


Toe te passen op vrijwel elke houtsoort en metaal.

Geschikt voor binnen en buiten. Universele grondverf op basis van alkydhars. Bekijk alles specificaties! Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Sikkens grondlak buiten wit 7ml is een matte grondlak op de basis van alkydhars voor het aflakken van uw buiten houtwerk. Het biedt goede hechting op de ondergron heeft een goede vulling en is uitstekend schuurbaar. Gebruik het voor een perfect eindresultaat als grondlaag voor licht kleuren van Sikkens Buitenlak Hoogglans en Zijdeglans.


Ondergronden die al eerder geschilderd zijn en geen gebreken vertonen op hout en kunststof. Als de aflaklaag een eenpotsysteem is. Bijvoorbeeld Sikkens Rubbol EPS voor op hout , als het kaal nieuw hout is adviseren we wel om toch om eerst een grondverf te gebruiken.


Bij een transparante afwerking. Als afgewerkt wordt met een beitsachtig product. Hout - en aanverwanten (MDF, Melamine) Om een goede hechting op hout te verzekeren heb je een primer nodig die diep in de poriën dringt. Gebruik Expert Lak Primer Binnen of Expert Lak Primer Buiten.


Een grondverf zorgt ervoor dat de lak beter hecht op de oppervlakte en wordt over het algemeen gebruikt op hout.

Wanneer een grondverf is gemaakt voor andere ondergronden zoals metaal of kunststof dan spreken we van een primer en als de primer geschikt voor verschillende ondergronden, dan wordt deze primer een multiprimer genoemd. Het is de eerste laag die aangebracht wordt op een ondergrond. Vaak is de ondergrond van hout , kunststof of metaal. Het is geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c. Op werkdagen voor 17:uur besteld morgen.


Professionele kwaliteit bij je thuis, bijvoorbeeld door de grondverf op kaal hout aan te brengen. Daarnaast kun je de grondlak gebruiken als een voorlak, waarna je die kunt aflakken. De grondverf zorgt voor een betere hechting op kaal hout of over een bestaande verflaag of primerlaag. Door onze razendsnelle bezorgservice heb je dit product morgen al in huis.


De intacte laag dof schuren met korrelgrofte P220-P2en stofvrij maken. De overgangenrand verlopend schuren naar het blanke hout. Beschadigde delen repareren met houtreparatie.


Het kale hout voorbehandelen, zoals genoemd onder nieuw hout. Afwerken met lagen Sikkens Buitenlak Zijdeglans. Hiermee leg je een goede basis voor de verdere opbouw van het verfsysteem.


Zie het artikel Schilderen - Verven of beitsen van hout voor de opbouw van je verfsysteem. Koop nu grondverf van professionele kwaliteit? Ben jij op zoek naar een professionele grondverf voor het gronden van hout ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts