dinsdag 10 juli 2018

Nis muur

Sierlijsten voor wanden, vloeren en muren. Koop decoratieve elementen van Orac online in onze webshop. Wandlijsten, deurpanelen en meer. Decoratieve plinten en meer.


Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven.

Een nis is een uitsparing in de dikte van een muur. Door het aanbrengen van een nis komt het muurvlak over een bepaalde hoogte en breedte dieper te liggen dan de rest van de muur. Vaak is een nis rechthoekig van vorm, soms wordt een nis aan de bovenkant afgesloten met een boog, denk aan de rondboogfriezen bij een liseenversiering.


Prachtig en nog functioneel ook. Ik ging op zoek naar mooie inspiratie voor het maken van een nis. Je kunt het maken in elke muur in elke ruimte. Maar de ruimte waar een nis het meest wordt gemaakt is de badkamer. Nisjes om handdoeken op te bergen bijvoorbeel maar vooral in de muur in de douche is een nis erg praktisch.


De nis , of gat in de muur , zien we steeds vaker om een ruimte op unieke wijze te decoreren.

Daarna kun je het muurtje en de nis betegelen. Zo kan er geen water blijven staan in de nis. Ook maak ik de omtrek van de nis iets groter dan de tegel maat, zodat je de tegels aan de binnenkant wat dikker in de lijm kunt zetten op tegel maat. De opbouwnis is de meest ideale nis wanneer u niet wilt hakken in uw muren. Opvallende nis of geheime ruimte in uw badkamer?


Sanitairwinkel heeft diverse nissen in haar assortiment waardoor u de nis op verschillende manieren en plaatsen toe kunt passen. Berg al je douchespulletjes eenvoudig op in een ingebouwde nis ! Let er op dat je de nissen, na het gebruik van de douche, droog maakt. Inbouwnis voor de badkamer.


Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van NIS inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van NIS en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in terechtgekomen?


Bekijk het bord Nis in muur van sharon_versfeld op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Huis interieur, Interieur en Interieur woonkamer. Als je letterlijk wat meer diepte in een ruimte aan wilt brengen, dan is een nis in de muur een perfecte oplossing. Wel is het zo dat een muur daar geschikt voor moet zijn, maar na het zien van dit overzicht met leuke en inspirerende ideeën, weet je daar vast wel raad mee. Een dergelijke uitvoering is zeer voordelig niches kijkt in combinatie met een lage meubels.


Stucwerk op de muren en rond de nissen met succes een aanvulling op het interieur composities. De omtrekranden van de nis kunnen met profielen afgewerkt worden of de tegels in verstek zagen.

In de nis komt natuurlijk ook de waterdichting zoals op de muren en vloer. Online vertaalwoordenboek. Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. Er wordt geadviseerd de onderkant van de nis wat af te laten lopen, zodat het water er niet in blijft staan.


Een privé- muur is een muur die vrijstaand is en niet op de erfgrens staat. Ook is een privé- muur een muur die wel op de erfgrens staat, maar onderdeel is van een gebouw dat volledig eigendom is van één eigenaar. U hoeft bij een privé- muur niet toe te staan dat de buurman daar gebruik van maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts