dinsdag 31 juli 2018

Karlsson klok wit

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Kies uit 2producten vanaf € 120. Klok met datumaanduiding kopen? White is een prachtige designklok voor aan de wand.


De behuizing en wijzers van de klok zijn gegoten in een koperkleur. Ze vormen een leuk contrast met de minimalistische vormgeving.

Karlsson Klokken koop je eenvoudig online bij bol. Het ontwerp van denbsp;alarmklok cathode is, zoals de naam al doet vermoeden, gebaseerd op een kathode. De combinatie zwart en koper is eenvoudig, maar geeft net dat beetje extra en is helemaal volgens de laatste. De chromen rand om de klok maakt het mooie ontwerp helemaal af. Dit model wandklok is uitgevoerd met cijfers die zijn uitgestanst in de wijzerplaat.


Minimalistisch design, maximaal stijlvol! De dikke stalen rand en de frisse witte kleur geven de klok een moderne uitstraling. Schrijf een review of bekijk alle reviews Levertijd: Helaas, niet op voorraad.

De ronde klok is strak vormgegeven en ideaal voor binnen een modern interieur. Ook in de keuken is deze klok een plaatje aan de muur. White numbers wandklok van karlsson verklapt al waar deze klok zijn frisse look aan dankt: de. Veel moderne, strak vormgegeven klokken van dit merk zijn zwart, grijs, wit of zilverkleurig. Ze zijn gemaakt in samenwerking met verschillende designers en interne specialisten waardoor er ieder seizoen weer nieuwe inspiratie is voor het maken van een nieuwe collectie.


Bestel uw Kalenderklok in de webshop. Wandklok Charm is charmant in zijn eenvoud en de gouden details geven hem een speelse touch. Hierdoor past deze perfect in bijv. Vergelijk witte karlsson klokken.


Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Eindelijk een analoge klok die niet tikt! De nieuwe Karlson klok Innate hoor je niet. Je kunt deze klok niet alleen neerzetten in een mooie open kast of op een mooie wandplank, maar je kunt deze klok ook perfect ophangen aan de muur. Deze hebben namelijk dezelfde kleur als de witte wijzerplaat.


Koop nu en verfraaien van uw huis! Deze karlsson minimal wandklok is een moderne klok met een beetje een jaren look. De combinatie wit en koper is eenvoudig maar geeft net dat beetje extra en is helemaal volgens de laatste trends!


De Slim Index collectie bestaat uit wandklokken, zwarte variant , zwarte XL variant en witte klok.

De zwarte display en de afgeronde vorm geven deze klok een stoere retro look. Hier is voor elke stijl en voorkeur een mooie klok te vinden: of je nu houdt van zo min mogelijk tierelantijnen of juist een klok met vele decoratieve elementen prefereert. Stille klokken hebben een zgn slider of sweep uurwerk, hierdoor sleept de secondewijzer als het ware over de klok. Bekijk ook eens onze collectie wekkers!


Alle stille klokken van Goodtimegifts hebben een slider of sweep uurwerk. Dit staat bij de beschrijving van de klok vermeld. Soms heeft de fabrikant de klok al voorzien van een stil uurwerk.


De klok maakt dan geen tikkend geluid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts