vrijdag 6 juli 2018

Luxaflex raamhor

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Verminder uw Allergische Klachten bij Pollen. Alle jaloezieën vind je op beslist. In ons land maken horren is ons leefklimaat comfortabeler.


Bestel simpel jouw raamdecoratie online.

In Malawi kan een hor het verschil maken tussen leven en dood. Voor vragen neemt u direct contant met ons op. Accepteren Geen cookies aub. De prijs begint vanaf €voor hor. De Luxaflex horren van Luxaflex gaan, door de kwaliteit, jarenlang.


Het horgaas is gevat in een vast frame en de hor kan, net zoals een scharnierend raam, worden geopend en gesloten. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten. Dankzij het stevige profiel en het windvaste gaas houdt u insecten en ander ongedierte buiten, terwijl u wel frisse lucht naar binnen krijgt.

Door de 6mm dunne kunststof flens is deze inzethor geschikt voor vrijwel elk draaikiepraam. Koop nu Luxaflex Inzethor Flex ZonweringVoordelig 7. Bekijk het gehele assortiment luxaflex. Of bezoek één van onze winkels. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Geschikt voor ieder type raasysteemkleuren, gaaskleuren. De horren worden standaard geleverd in witte, grijze of zwart lijst met zwart gaas. Optioneel met Poll-tex gaas. Koop Luxaflex Inzetrolhor Smart Fit ZonweringVoordelig 7. Houd vliegen buiten de deur met de plisse hordeur, raamhor of inzethor van Luxaflex of Label 65! Bezoek onze showrooms of bestel direct online!


Een raamhor is de manier om frisse lucht in huis te krijgen en insecten buiten te houden. De raamhorren zijn op verschillende manieren te monteren. Zoals met een rolsysteem, hiermee kun je de raamhor eenvoudig omhoog en omlaag bewegen, ook wel rolhor genoemd.


Raamhor maken: Meet goed op. Gelukkig heeft u de beschikking over onze configurator waarmee u zelf eenvoudig en snel een raamhor kunt maken.

Bij een raamhor maken is het ontzettend belangrijk dat u de juiste maten opmeet. Want als de raamhor te klein is, dan past het niet in het kozijn. Met één handbeweging kunt u het horgaas laten oprollen in een kleine cassette, die binnen of tegen het kozijn wordt bevestigd.


Hierdoor houdt u insecten buiten de deur, maar krijgt u wel frisse lucht binnen. We komen bij jouw thuis inmeten en zo nodig monteren. Dit gaas houdt voor een groot deel de pollen buiten. Zo kan je je huis laten luchten, zonder last te hebben van deze insecten. Bezoekt u een van onze ruime showrooms of neemt u contact op met onze adviseurs.


Bij al onze horren worden standaard een handleiding meegeleverd. Mocht er in een onverhoopt geval geen geleverd zijn, dan kunt u ze hier online. Daarnaast is deze raamhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de raamhor open en hij blijft staan op de gewenste stand.


Je schuift deze hor daarna weer terug voor je raam. Vaste hor voor raam of inklemhor Het gaas in deze raamhor zit opgespannen in een frame. De toepassing van een raamhor is veelzijdig.


Niet alleen houdt het ongedierte als muggen of vliegen tegen, maar ook is hor een goede beveiliging tegen allerlei andere ongewenste indringers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts