dinsdag 10 juli 2018

Medaille inlijsten

Verzending vanaf €in uur. U kan ook uw medaille inlijsten en aan uw muur hangen. In het kantoor of thuis als leuke manier van. Een medaille inlijsten kan bij de lijstenmaker van Amsterdam. We hebben veel ervaring in het zo geheten 3D inlijsten of verdiept lijstwerk.


Dimensionale voorwerpen inlijsten is een van onze specialiteiten.

Laat uw medaille of uw oorkonde inlijsten voor een bijvende hierinnering. Herinneringen maak - ook - je zelf! Medailles inlijsten , oorkondes inlijsten. Heeft u nog medailles of oorkondes liggen? Verdiend dit deel van uw leven niet wat meer aandacht?


Geef het de plaats die het verdient en kom informeren naar de mogelijkheden! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Maar ook die gewonnen medaille , een C een doopjurkje, uw sportattributen, de laatste voegspijker toen u wer of noem maar op.

Maar kan dat wel, zult u zich afvragen, voorwerpen inlijsten ? Praefero vervaardigt hoogwaardig presentatiemateriaal waarin (militaire) onderscheidingen een mooie, veilige en stofvrije plaats krijgen. De presentatielijst van Praefero biedt de mogelijkheid om met stijl uw (opgemaakte) medailles , insignes, onderscheidingskoorden, schouderpads, naamplaatje e. De baklijsten zijn perfect in verstek gezaagd en hebben een naadloos sluitende hoekverbinding. In baklijsten zit uiteraard geen glas, zij zijn bedoeld voor het inlijsten van een doek of paneel. Deze kunnen aan de muur worden bevestigd en aan de voorzijde geladen. Veel gebruikt in supermarkten voor reclameuitingen.


Nieuw uit eigen atelier is onze medaille lijst. Het is een robuuste lijst die geschikt is om een medaille in te zetten. De medaille lijst is voor zien van een passe-partout waarop de medaille vastgezet kan worden en in meerdere kleuren beschikbaar. De lijstjes doen door de vorm een beetje denken aan goud- of zilver staven.


Dit is een voorbeeld voor het inlijsten van meerdere medailles inlijsten. Of het nu herdenkingsschildjes, spelden, munten of medailles zijn, voor praktisch alle momenten hebben wij een geschikte oplossing. Plaats hem dan op Werkspot. Heb jij een soortgelijke klus? Met de 3D Framebox van Nielsen is het mogelijk om zelf in te lijsten wat u maar wilt.


Met dit 3D wissellijst systeem kunt u zelf uw voetbalshirt en andere 3D objecten inlijsten.

Ben zelf nog niet zo lang bezig, dus heb geen idee hoeveel runs ik ga doen en hoe ik er over een tijd tegenaan kijk, maar ik vind het eerlijk gezegd best leuk die dingen (voor mezelf dan). Wat iemand beschreef van het inlijsten van een startnummer en de medaille van de eerste marathon is ook een leuk idee. Andere bijzondere medailles die wij hebben ingelijst waren o. New York en een onderscheiding van de koningin. Als er medailles tegen de muur hangen, zal vroeger of laater een laag stof onvermijdelijk zijn.


Als er meerdere medailles bij elkaar komen, bestaat ook het risico dat de verschillende linten verstrikt en beschadigd raken. Uitermate geschikt voor papiersoorten met een geschepte ran objecten waarbij het detail tot aan de rand doorloopt maar door de mooie uitstraling van deze manier van inlijsten eigenlijk voor alles een schitterende manier van inlijsten. Carnavalsmedailles inlijsten. OP NAAR DE CARNAVAL De gekte komt er weer aan, is op veel plaatsen in Limburg al in volle gang.


Voorbeelden Uiteraard gebruiken we alleen de beste materialen om onderscheidingen op te maken. Het is vanzelfsprekend dat alles wat bij ons vandaan komt een. Niet alleen voor het inlijsten van voetbalshirts kun je bij ons terecht. Ook voor het inlijsten van wielrenshirts, concert t-shirts, LP hoesjes, marathon shirts met medailles ! Koop hier online de kwaliteitsvolle fotolijsten van Nielsen. In alle formaten en alle aantallen.


Gratis levering vanaf €50. Militaire onderscheidingen opmaken. Wilt u uw militaire onderscheidingen volgens de norm op laten maken? Dat kan via diverse particuliere organisaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts