maandag 23 juli 2018

Neut plint

Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Plinten vóór 16:uur Besteld is Morgen in Huis. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.


Kies uit producten vanaf € 395.

Een plint neut gebruik je als overgang van de verticale sierlijst rondom een (deur) kozijn naar een horizontale plint. Plint neuten zijn er in verschillende lengtes, breedtes, en diktes. De neut is dan het onderste, uitstekend deel van de houten stijl om de deur. Onze plintneuten zijn zeer geschikt voor hoge plinten en brede deurlijsten.


Architraven en neuten zijn de kroon op de randafwerking. Het geboden assortiment biedt u ruimte keuzen in doderne en klassieke stijlen. Bekijk het bord plint neut architraaf van linvop Pinterest.

Het is de verbinding tussen de architraaf en de plint. Het toepassen van een neut maakt het net ‘af. De plintneut is hoger en dikker dan de plint en is breder dan de deurlijst. Zo geeft de plintneut een nette en chique afwerking aan de overgang tussen de plint en deur.


Er bestaan veel verschillende soorten plintneuten: hoog, laag, dik en dun. Voor ieder interieur is er een plintneut die aansluit op het laminaat en de plinten. Plint (gegrond) - Model Sierplint dubbel Lijkt op de sierplint maar met bovenaan een extra sierrand. De plint wordt vaak gedurfd en excentriek genoemd maar hij past prima in elke kamer.


Gemaakt van vochtwerende kwaliteit V313! Bezoek onze webshop en bestel online. MDF plinten , massieve plinten , architraven en plintneuten. In ons assortiment vind je een aantal standaardmodellen. Als je zelf wensen of ideeën hebt met betrekking tot neuten , horen wij graag van je.


Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Bestel plinten , koplatten, deurlijsten en neuten eenvoudig bij OPMAATZAGEN.

Dé onmisbare afwerking in ieder interieur! Kies de juiste afmeting en stijl die past. Maak het plaatje helemaal af door bijpassende hoekstukken, neuten of plintneuten toe te passen.


De hoekstukken en neuten worden geleverd in sets van stuks. Snelle levering van uw witte plinten. Al onze plinten , architraven en neuten , die op onze site worden gepresenteerd zijn ruimschoots op voorraad. Plintneuten worden geleverd in sets bestaande uit stuks.


Binnen een paar dagen hebt u de plinten , die tweemaal gegrond geleverd worden in huis. De oplossing hiervoor is een plintneut. De meeste plinten worden tegenwoordig gelijmd met montagekit.


Met een plintneut kan vrijwel ieder model plint gecombineerd worden met ieder model deurlijst. Let op: de plintneut dient altijd hoger en dikker te zijn dan de plint , en breder en dikker dan de deurlijst. Als dit niet zo is, kan de plint of deurlijst niet netjes gemonteerd worden tegen de plintneut.


Deze wodt meestal over de deurpost geplaatst. Door gebruik te maken van opvullatten worden eventuele lege ruimtes opgevuld. Een architraaf heeft veel weg van een plint maar heeft vaak een iets afwijkend model.


Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een hoge plint , laat dit de ruimte in zijn geheel hoger en ruimer lijken. Bovendien kunnen snoeren makkelijk worden weggewerkt achter de plinten. Het ruime assortiment van Sfeerplinten biedt voor ieder type ruimte de juiste plint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts