donderdag 26 juli 2018

Orthoflex kussen

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen!


Ruime keuze tuinartikelen online.

Ieder kussen is uniek in samenstelling en afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en gewicht waardoor alle structuren goed rust krijgen. Dit ademende materiaal is lekker luchtig, waardoor het kussen fris blijft. Hij kan gewassen worden, maar dan zonder de neksteun!


De neksteun kan eenvoudig verwijderd worden. De Medium is een redelijk stevig kussen , dat gemiddelde ondersteuning biedt aan je nek. Je mag dit kussen niet in de wasmachine wassen maar mag wel worden gereinigd door de stomerij.


Cinderella Orthoflex Hoofdkussen - Medium - x cm.

Denk er wel om dat de neksteun niet mee wordt gereinigd! Dagelijks zacht opkloppen en regelmatig luchten. Chemisch laten reinigen werkt het best en is het meest hygiënisch. Verwijder vuil en vlekken altijd direct van het oppervlak voordat je het kussen reinigt.


Doe dat met lauw water en wat wasmiddel. Wrijf het in met een doek of zachte borstel. We adviseren een kussenbeschermer te gebruiken voor optimale bescherming van het kussen. In het centrum van het kussen is een tussenschot geplaatst, dat ervoor zorgt dat het kussen altijd stabiel is.


De vulling blijft goed op zijn plaats waardoor het kussen vormvast blijft en altijd de juiste support biedt. Er zijn varianten, dus een fijn assortiment met voor ieder wat wils! Ruim een derde van ons leven slapen we.


Het is daarom belangrijk om een goed hoofdkussen te kiezen. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Ontdek ons unieke assortiment kussens.

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Bestel Kussens online bij Leen Bakker. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker.


Ieder mens is uniek en daar is de Orthoflex collectie op afgestemd. Dit kussen is het 4e kussen op rij van licht naar stevig. De tijk van het kussen is gemaakt van 1 katoen en is bewerkt met Healthguard finish. Deze afwerking zorgt ervoor dat de tijk antiallergeen, antihuisstofmijt, antischimmel en antibacterieel is. Het kussen is gevuld met ecodown vezel en hollowfiber.


Het bovenvlak van het kussen is gevuld met Ecodown vezel en wol. Wij staan voor 1 Tevredenheid. Dat betekent dagen lang: Niet goe geld terug!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts