woensdag 18 juli 2018

Fotolijst a5

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig?


Fotolijst a5

Hartvormige 3D fotolijst met hartjes confetti, en een valentijnskaart in Aformaat met de tekst I Love You. Leuk om cadeau te geven op Valentijnsdag. Het fotolijstje in 3D hartvorm is gemaakt van acryl en bevat een vloeistof met daarin hartjesconfetti wat gaat vliegen als u schud. De afmeting van het hart is ca.


Deze lijsten worden veelal staand gebruikt op bijvoorbeeld een kast, een open haard of een bureau. Fotolijsten , om je mooiste momenten in te bewaren Een fotolijst herinnert je altijd weer aan die mooie momenten. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt.


Deze top kwaliteit AKliklijsten is gemaakt van zilver geanodiseerd aluminium. Op te hangen als portret of landschap. Inclusief transparant mat folie om. Mooie fotolijst op Aformaat gemaakt van gerecycled hout. De lijst kan horizontaal en verticaal opgehangen worden.


Fotolijsten gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Fotolijsten voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bij Xenos vind je heel veel verschillende formaten fotolijsten. Al onze lijsten worden vervaardigd door vakkundige lijstenmakers die werkzaam zijn in onze eigen lijstenmakerij. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema.


Fotolijst gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Baklijst voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Aformaat wissellijsten, fotolijsten en posterlijsten.


Kies uit 1producten vanaf € 10. Bij ons in de webshop kun je terecht voor diverse formaten, stijlen en kleuren. De juiste lijst voor je poster, kunstwerk, diploma of foto. En dat voor de scherpste prijs.


In onze lijstenmakerij worden de lijsten met veel aandacht gemaakt door onze vakmensen. Aluminium fotolijst Klik A: Mooi, gemakkelijk, veilig en veelzijdig. Je kunt de lijst zowel in horizontale als verticale positie neerzetten of ophangen. Door het kliksysteem en de verstevigde hoeken is de lijst veilig en gemakkelijk in gebruik.


Mooi als fotolijst , menukaart of promotiebord. Het elastiek houdt de vier lijstdelen en twee acrylglasplaten bijeen. In de lijsten kun je prints of gedroogde planten aanbrengen met een mooi doorschijnend effect rondom. Het doorzichtige oppervlak is van formaat A, 15x2cm. De buitenmaten van de lijst zijn 17xcm.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Zet hem neer op een wandplank, in je kast of hang hem aan de muur. Met deze houten fotolijst kun je alle kanten op.


Want met deze meegeleverde poster, is het direct een mooie toevoeging in huis. In het houten frame liggen twee glasplaten waar de poster tussen wordt geklemd. Onze kliklijsten van Aformaat (148x2mm) zijn multifunctionele kliklijsten die zowel portrait als landscape kunnen worden bevestiging. Deze fotolijsten en andere fotolijstjes vindt uw gewoon terug in onze webwinkel. En mocht u een geschikte fotolijst gevonden hebben, dan kunt u deze heel simpel en gemakkelijk online bestellen.


Fotolijst a5

Snelle levering van uw fotolijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts