vrijdag 20 juli 2018

Brandvertragende verf voor hout

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.


Bereken wat jouw houten kozijn kost. Kies uit producten vanaf € 295. Desgewenst passen wij de verf ook toe bij u op locatie of in onze werkplaats.


U kunt ons altijd bellen voor informatie of advies. Brandwerende Coating voor Hout.

Muren en plafonds die met hout worden afgewerkt, zijn een aantrekkelijke designoptie voor de architect en principaal. De Rudolf-Hensel brandvertragende coating laat het hout zien en draagt bovendien bij aan de brandveiligheid. Hoewel hout brandt, is het in constructieve zin stabieler dan staal. Kies voor onze gecertificeerde producten.


Hout , pleisterwerk of een andere ondergrond brandwerend of brandvertragend maken? Met onze unieke verf bieden wij voor bijna iedere ondergrond of brandeis een gecertificeerde oplossing. Hiermee kunnen de hoogst haalbare normen worden gehaald. De verf is standaard beschikbaar in transparant en wit. Tegen een meerprijs zijn kleuren beschikbaar.


De bepalingen van de algemene bouwkundige toelating in acht nemen. Hout is zeer brandbaar, echter blijft een houten constructie langer staan vergeleken met een stalen constructie. Dit komt doordat hout langer zijn draagkracht houdt en staal op een hitte punt smelt. Hout brandvertragend impregneren, wat zijn de opties? Daarom zijn er ook veel verschillende normen op hout van toepassing en zijn er verschillende methodes om hout brandvertragend te impregneren.


Met brandvertragende verf staal kunt u op een mooie manier de constructie beschermen tegen instortingsgevaar bij brand. Ook dienen sommige varianten als muurverf bij u thuis op of kantoor. Tot slot is de brandvertragende verf verkrijgbaar in vele RAL kleuren en ziet er hetzelfde uit als een reguliere verf. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele kleurafwijkingen die mogelijk kunnen voorkomen tussen de effectieve kleur en de kleur die u ziet op het scherm.


Enkel de officiële kleurstalen zijn maatgevend voor de kleuren.

De juiste volgorde voor het behandelen van het hout voor binnengebruik is als volgt: Het hout moet droog zijn. Zagen, schaven en schuren. Onbehandeld hout is hout dat nieuw is (van de fabriek of bouwmarkt komt), nog niet is verduurzaamd of nog geen beschermlaag heeft gekregen.


Fire Proof houtcoating transparant is een watergedragen, transparante brandvertragende verf die hout - en houtproducten en decoratiematerialen beschermt tegen vuurbelasting. De werking van berust op een opschuimend effect en is speciaal ontwikkeld voor binnen toepassingen. De verfsystemen kunnen worden aangebracht op zowel staal, hout als beton.


Bij opwarming in een brandsituatie gaat de brandvertragende verf , die aangebracht werd op de structuren, zwellen en vormt deze een isolerende laag. Bij een huis opknappen worden vaak muren met een latex verf gesausd en het houtwerk met een verf geschilderd. Met het oog op brandvoorziening is een brandvertragende verf een uitkomst. Verf dat immers droogt is natuurlijk ook.


Toch is het van belang om hout te behandelen met een brandwerende verf. Na het aanbrengen van de toplaag is het hout mat, zijden- of hoogglans afgewerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts