woensdag 4 juli 2018

Herbruikbare stickers

Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Herbruikbare stickers : Zoek je een herbruikbare sticker ? Dan is de YUPO Tako sticker wellicht iets voor jou.


Deze plakt met piepkleine zuignapjes aan de ondergrond.

Daardoor kan dit materiaal op alle gladde ondergronden worden geplakt, zoals ramen, beeldschermen en drinkautomaten. Andere herbruikbare stickers zijn de statische sticker en de. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over herbruikbare stickers te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene herbruikbare stickers materiaal is plastic.


Onze statische stickers zijn geschikt om te gebruiken op ieder raamtype. Als de ondergrond maar glad is, dat is de enigste vereiste.

Ze blijven gegarandeerd minimaal vijf maanden en kunnen zelfs tot acht maanden blijven zitten. Met een statische sticker van Stickerwinkel. Ook wel de herbruikbare raamstickers genoemd.


De statische sticker is ook ideaal voor andere doeleinden. De herbruikbare raam stickers zijn gemaakt van statisch hechtende vinyl. Ze heel snel en makkelijk te plaatsen met een mooi resultaat. Tevens kunnen er luchtbellen ontstaan tussen de statische sticker en de drager.


Na montage zal de statische lading van de sticker zich weer opladen en zijn onze statische stickers en raamfolie extreem duurzaam en gaat het jaren en jaren mee. Om deze reden worden de stickers exclusief voor u pas na ingang van de bestelling individueel geproduceerd. Deze stickers zijn statisch en hebben daarom geen lijmlaagje. Ze zijn keer op keer opnieuw op te plakken en kun je makkelijk opbergen om ze volgend jaar weer te gebruiken.


Dit materiaal is niet geschikt voor teksten of complexe afbeeldingen. De stickers worden geleverd op een A4-vel en wordt verzonden met brievenpost. Ook leuk om te combineren met Het Grote Pietenhuis.


Het zijn geen normale stickers , maar herbruikbare statische stickers (denk aan die statische stickers die je vroeger in de auto op het achterraam plakte). Met leuke stickers kun je vanalles versieren.

Vaak worden stickers gebruikt voor scrapbooking, maar je kunt ze ook gebruiken om dingen te versieren zoals je schrift, map of muur. Je vindt hier allerlei stickers van emoji stickers tot hartjes. Stickers zijn er van verschillende leuke vormen en kleuren.


We hebben al enige ervaring en ook een behoorlijk assortiment met herbruikbare stickers. Er komen nog veel meer ontwerpen bij zodat iedereen zijn eigen figuur kan kiezen. Dit zijn statisch hechtende stickers zonder lijmlaagje.


Vogelstickers, kattenstickers, hondenstickers, Kerststickers, Sinterklaasstickers, halloweenstickers. Deze statische gordijnen zijn in vele maten verkrijgbaar. Ook de statische stickers zijn er in vele maten en kleuren. Statisch hechtende raamstickers (herbruikbaar) geschikt voor gladde (niet poreuze) oppervlaktes zoals glas, metaal of gelakte panelen. Je kunt het zo samen stellen als je zelf wilt.


Daardoor laten ze geen lijmresten achter op je raam en zijn ze elk jaar opnieuw te gebruiken. Bewaar de stickers na gebruik op het meegeleverde witte vel. Een sticker heeft als nadeel dat je hem maar één keer kan plakken.


Hij moet ook direct goed geplakt worden, anders kleeft hij voor altijd scheef. Een magneetsticker lost dit probleem op. Ook deze plakken zonder dat er lijm gebruikt wordt. Wat is een magneetsticker?


De magneetsticker bestaat uit een folie die een magnetische werking heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts