vrijdag 27 juli 2018

Trap opknappen ideeen

Bekijk het bord Trap opknappen van michaelsagaert op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Trap opknappen , Trap en Trap ideeën. Het is het eerste wat je ziet als je de hal binnenkomt.


Is jouw trap toe aan een make-over? Doe de test en kom erachter welke stijl trap bij jou past.

Wil je jouw hele trap opknappen en niet alleen de treden renoveren? Pak het goed aan en volg de volgende stappen om je trap een opknapbeurt te geven. Je loopt er waarschijnlijk dagelijks op om van de ene naar de andere verdieping te komen, maar heb je er weleens aan gedacht om de trap ook als decoratiestuk te beschouwen? Meestal is een trap niet echt een pronkstuk. Dan is de trap misschien niet het eerste waar je aan denkt.


In elk huis vind je wel één of meerdere trappen. Een mooie trap kan er dan ook voor zorgen dat je huis helemaal af is. Je kunt ervoor kiezen om het opknappen van de trap uit te besteden, maar je kunt ook zelf je trap opknappen.

Zelf je trap renoveren is een stuk goedkoper. Een hele andere manier van de trap opknappen en bekleden is door middel van overzettreden plaatsen. Een klus waarmee je het uiterlijk van je trap helemaal kunt veranderen en ook een manier om een trap die te lelijk is om nog te verven weer fris en fruitig te maken. Qua overzettreden zijn er heel veel verschillende varianten te bedenken.


De trap opknappen met een klein budget? Een echt winterklusje om zelf te doen! Lees dan hier hoe je dit aanpakt. Deze ruimte wordt vaak vergeten of als laatst aangepakt en gedecoreerd. Zonde, want dit is toch wel dé binnenkomst voor visite.


Zoldertrappen Trap Opknappen Kelder Trap Trap Ideeën Kelder Verlichting Trap Verbouwen Houten Trap Houten Trap People confuse which stair treads to choose. Vervolgens lagen wit over de lelijke beschadigde trap gelakt! Het zou eigenlijk nog steeds opgeknapt moeten worden, maar ik heb echt geen zin in die zooi in ons (huur-)huis… Knap werk van jullie, feel your pain! Nu het plafond en de wanden zijn opgeknapt , moeten we natuurlijk ook even aandacht geven aan de vloer van de hal.


Deze kun je vervangen, maar een houten vloer kun je ook mooi opknappen door hem te schuren en opnieuw te lakken. Tegels worden ook veel toegepast, net als laminaat, omdat het zo gemakkelijk schoon te houden is. Trap opknappen kosten: Zoals je ziet, is een trap bekleden met laminaat niet zomaar iets voor de gemiddelde klusser.


Vandaar dat veel mensen en klussers dit toch liever uit handen geven.

Naast de functionele waarde die hij dient, is een trap ook een volwaardig interieur- en decoratiestuk. En wie creatief omspringt met de trapruimte heeft er een echte blikvanger bij. Wij geven je alvast wat originele ideeën voor je trap. Lijkt het opknappen van de trap je wat overbodig?


Vergeet dan niet dat de trap in de meeste gevallen in de hal zit en dus deel uit maakt van het entree. Goed verzorgde traptreden geven je hal direct een mooie uitstraling en dragen bij aan een stijlvol entree van jouw woning. Om maar niet te spreken van trappen die zich in de woonkamer bevinden. Bij het stofferen van een trap wordt deze bekleedt met tapijt. Je kan ervoor kiezen om de gehele traptreden te voorzien van tapijt of enkel het midden.


Bij dat laatste spreken we van een traploper-effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts