woensdag 4 juli 2018

Fotolijst 50x70 hout

Fotolijst 50x70 hout

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Gratis verzending boven 39€. Alle maten en vormen bij Posters. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol.


Fotolijst 50x70 hout

Deze stijlvolle zwart houten fotolijst is geschikt voor posters met de afmeting 50xcm. Middels de metalen hangers kunnen al onze fotolijsten zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. De fotolijst is geschikt voor foto’s tot een afmeting van bij cm. De lijst is voorzien van plexiglas, een lichtgewicht en onbreekbaar materiaal dat lang meegaat.


Hieronder vindt u overzichtelijk al onze fotolijsten in de maat 50xcm. Al deze lijsten zijn dus geschikt voor een poster, afbeelding of foto van 50xcm. Lees hiervoor de omschrijving van elk product. Er zijn verschillende materialen en stijlen fotolijsten van 50x70cm.


Denk bijvoorbeeld aan aluminium, hout of kunststof. Het maak niet uit of je een subtiele 50xlijst zoekt of een lijst met breed profiel, bij Lijstentoko. Voor 21:bestel is morgen. Doe er je mooiste fotomoment in en creëer een persoonlijke sfeer in huis. Deze elegante fotolijst komt goed tot zijn recht in je moderne interieur.


Je zoekt eenvoudig en snel naar het juiste formaat, de juiste kleur, het juiste materiaal en de juiste stijl. De keuze tussen de verschillende fotolijsten 50xis enorm. En staat jouw favoriete model er niet bij in de uitvoering naar jouw keuze?


Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Specialistisch advies nodig? Zwarte houten fotolijsten van Poster Store. Bij Poster Store bieden wij stijlvolle.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Lees meer WIN EEN JYSK CADEAUKAART T. Meld je nu aan voor de JYSK nieuwsbrief en ontvang iedere week de online. Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken. Uw mooiste foto verdient uiteraard het mooiste lijstje.


In ons assortiment vindt u de fotolijst 50x70. Met dit formaat fotolijst heeft u een echte blikvanger te pakken. Wanneer je een foto hebt bestaat er een grote kans dat je deze aan je muur op wilt hangen. Dit kan uiteraard niet zomaar, want.


Het Henzo Metallica 50xFrame Zwart is een smalle, glanzende kunststof fotolijst met een strak design: een aanvulling voor elk hedendaags interieur. Een fotolijst van hout geeft een warme uitstraling. Doordat ze in vele kleuren en soorten leverbaar zijn is er voor iedereen de passende lijst te vinden. Bij ons bent u gegarandeerd van een snelle levering uit voorraad en dagen niet goed geld terug garantie. Ga bijvoorbeeld voor een fotolijst bruin van beuken, klassieke fotolijsten bruin met een gouden randje of een bruine fotolijst van wortelnoot.


Fotolijst 50x70 hout

Het is maar net wat jij mooi vindt en wat bij de rest van je interieur past. Met een fotolijstje kun je een bepaalde sfeer opwekken en kun je herinneringen levend houden. Als jij mooie foto’s hebt gemaakt wil je die natuurlijk ook laten zien! Bij xenos ben je aan het juiste adres voor fotolijsten.


Ook als de gewenste maat er niet tussen zit, kunt je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard zetten wij alles op alles om de door jouw gekozen houten fotolijst in onze gespecialiseerde lijstenmakerij op maat te maken. Bij Xenos vind je heel veel verschillende formaten fotolijsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts