donderdag 5 juli 2018

Glasweefsel behanger

Glasweefselbehang Op beslist. Vind hier alle deals in National! Belangrijk wanneer je kiest voor glasvezelbehang, is dat je je realiseert dat dit behang, anders dan andere behangsoorten, niet in een gezellig motiefje of leuk kleurtje komt. De term glasweefselbehang gaat over de manier van produceren: men weeft de glasvezels tot een behang Er is dus geen verschil tussen glasweefselbehang en glasvezelbehang.


Oorspronkelijk vond je glasvezelbehang= glasweefselbehang alleen op de muren van kantoren en openbare gebouwen waar veel mensen komen.

Om het behang op de juiste manier aan te kunnen brengen dien je een passende behanglijm te gebruiken. Lees hier meer over op onze pagina over behanglijm. Glasvezelbehang van Karwei. Dan zit je bij KARWEI helemaal goed.


Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van alle soorten wandbekleding. Door jarenlange ervaring in glasweefsel , glasvezel en renovlies hebben wij de beste. Bij GAMMA kun je kiezen tussen glasweefselbehang (behang met een decoratieve afwerking) en glasvliesbehang (behang met een gladde afwerking).


Beide soorten behang zijn ijzersterk en beschermen je muur tegen een stootje.

Daarnaast hebben beide behangsoorten een brandvertragende werking. In onze webshop kunt u zelf glasweefselbehang kopen. Hieronder vindt u een stappenplan hoe u dit type behang zelf kunt aanbrengen: Stap 1: Schone ondergrond.


Het is belangrijk dat de ondergrond schoon en droog is. Ook moet de muur stof- en vetvrij zijn. Zorg voor een mooie egale muur door eventuele gaatjes weg te.


Onderscheidend door een ruim en divers assortiment, leverbaar voor praktisch elke toepassing. Veel mensen denken dat het niet mogelijk is om glasweefselbehang te schilderen. Zij zijn bang dat de structuur van het behang verdwijnt door de verf. Zowel in Nederland als in België staan wij dagelijks voor u klaar.


Wij leveren werk op een professionele en goedkope wijze. Het heeft niet alleen een mooie structuur, maar is ook oersterk materiaal dat het stucwerk beschermt en brandvertragend werkt. Hierbij zijn wij graag een flexibel en betrouwbaar.


Maar glasweefselbehang is er juist voor gemaakt om te verven. De structuur blijf je gewoon zien. In de toekomst een ander kleurtje, dat is natuurlijk geen probleem.


Het gebruik van A-merken zoals Sikkens, Sigma en Brillux is vanzelfsprekend.

Hierdoor kunnen wij u de beste garanties te bieden over het eindresultaat. De standaard afwerking van glasweefselbehang is twee lagen latex, schrobklasse (licht afneembaar). Wilt u uw Wanden laten Afwerken door een professionele glasvezelbehanger?


Vraag eenvoudig een vrijblijvende prijsindicatie aan of maak een Showroomafspraak! Wij zijn ook weer eens driftig begonnen met klussen in ons huisje. We hebben afgelopen donderdag een kamer behangen met (dun) glasweefselbehang , zodat dit als ondergrond gebruikt kan worden voor het verven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts