woensdag 25 juli 2018

Sigma jachtlak

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Alle varianten Sigma Verf. Bekijk ons assortiment en Bestel! Voor 20:uur bestel morgen in huis!


Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

Sigmarine Yachtlak een hoogglans aflak voor boven water eenvoudig met de kwast aan te brengen. Eéncomponent verf met uitstekende vloei eigenschappen en dekkend. Bekende producten zoals Sigma S2U, SigmaCover, SigmaDur en de Ecofleet antifouling zijn populair en worden veel gebruikt door zoweel de professional als de particuliere jachtschilder.


De levensduur van deze producten variëren van tot jaar! Sigma verf en kan daarom zeer scherpe prijzen bieden. Kenmerken: Hoge glans en lang glansbehoud.


Goede weervastheid en duurzame elasticiteit. Hoge dekkracht, gemakkelijke verwerkbaar en geschikt voor het afschilderen van.

Gemakkelijke verwerking, goede vloeiing. Geeft een zeer mooie “bolle” glans. Het merk heeft zich inmiddels bewezen in het topsegment en is niet meer weg te denken in de schilders branche. Wij streven ernaar om DE totaal leverancier en beste online winkel te worden voor de scheepvaart doormiddel van een goed assortiment, kwaliteit en.


In onze online webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma lakken en muurverven tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Sigma staat waar u voor staat. Sigma Coatings is het verfmerk voor de professionele schilder. Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhoud. Specialistisch advies nodig?


Sigma is vooral bekend van de marine coatings in de offshore industrie. Denk aan boorplatformen, zeegaande schepen en de marine. Welke kleur jachtlak u ook nodig heeft, bij PS Marine Coatings bent u aan het juiste adres.


Wij mengen het graag voor u in elke gewenste kleur. Deze makkelijk te verwerken bootlak is enorm water- en weersbestendig. Daarnaast heeft deze lak een goede combinatie van elasticiteit en krasvastheid.


Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis!

Met jachtlak bescherm je al het maatvaste constructiewerk aan je huis zoals kozijnen en deuren. Door de goede vulling en vloeiing bereik je eenvoudig en snel een mooi en strak eindresultaat. Sigma Marine Coating is marktleider op het gebied van marine coatings. Met grote zorg worden producten samengesteld die uw schip beschermen tegen weer en wind.


Er wordt bij zowel productie als verwerking, uitgebreid stilgestaan bij het milieu. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts