maandag 9 juli 2018

Bedsprei wit

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Witte spreien en dekens zijn door hun basic kleur en dessin eigenlijk geschikt voor ieder interieur. In ons assortiment vind je een leuk aanbod witte spreien en dekens. Het is gemaakt van 1 polyester.

Ons ruime assortiment beddenspreien bevat diverse spreien in allerlei kleuren en diverse maten. Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien. Een mooie bedsprei springt in het oog en laat een blijvende indruk achter. Bij ons kan je kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren, materialen en weefsels, van zachte, warme gewatteerde bedspreien tot koele, dunne, katoenen exemplaren.


Veel van onze spreien kan je ook gebruiken als deken. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Gaat je keus uit naar een slaapkamer die rust uitstraalt?


Deze sprei is van hotelkwaliteit en heeft een uniek barok print. De neutrale witte kleur, maakt het makkelijk hem te combineren met haast elke interieurstijl en met verschillende slaapkameraccessoires.

Wij bieden u spreien aan van top kwaliteit. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Wit met bloemen gevoerd bed sprei quilt sprei bedsprei 240cm.


Trek de sprei over je bed en je hebt een net bed dat er ook nog oogstrelend uitziet. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Grandfoulards en plaids: voordelig en zacht. Bij Kwantum ben je aan het juiste adres!


Katoenen bedsprei met getufte decoratie aan de bovenzijde en een witte onderzijde. Een speciaal wasproces geeft de beddensprei de typische casual boho-look. Dit softwash effect verzacht de stof en geeft het de gewenste lichte vintage look. De bovenkant van het satijnen bedsprei is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig satijn en heeft een prachtige glans.


Shine Lifestyle is meer dan alleen bedspreien , zo kunt je ook gordijnen en de mooiste dekbedovertrekken combineren met je bedsprei waardoor jou (slaap)kamer nog meer Lifestyle krijgt. Een sprei of bedsprei is zowel decoratief als functioneel. Ga je voor een klassieke witte sprei of voor een modern dessin? Eenpersoons of tweepersoons?


De beddenrok is een uitkomst voor boxsprings, ook uw kussens passen goed onder deze. Shop bij Winkel voor Thuis uit veel mooimakers voor je huis.

Verschillende merken verlichting, meubels, decoratie en meer. Voeg een vleugje luxe toe aan je slaapkamer met de gewatteerde bedspreien van HM in glanzende afwerkingen en gedetailleerde prints. Kies de sprei die past bij de sfeer van jouw slaapkamer op leenbakker.


Spreien zijn mooi en fuctioneel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts