woensdag 1 augustus 2018

Fritz hansen swan chair

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Bekijk het assortiment Chairs en bestel de beste aanbieding nu online! Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.


Back then, the Swan was a technologically innovative chair : No straight lines - only curves.

We’re giving a lucky instagram follower one of our most beloved designs this October. Het onderstel van de fauteuil is gemaakt van aluminium en staat op een gepolijst stalen voet. An elegant and organic shape ideal for lounge and waiting areas as well as the home. Arne Jacobsen was very productive both as an architect and as a designer. De zithoogte is centimeter en helt een beetje naar achteren.


De Swan is verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten. De kuip is gemaakt van synthetisch materiaal en bekleed met koudschuim. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.

This new version adds a new dimension to the chair with an exclusive, vivid and warm expression. Lounge chairs (3items) Subcategories of Lounge chairs. De Egg Chair is een luxe loungestoel die met zijn omvattende vorm toch een gevoel van privacy geeft in de publieke ruimte waar hij gebruikt werd.


Zwart leer, onderstel aluminium satijn gepolijst. Fritz hansen swan lounge chair. Hij heeft een zeer grote invloed heeft gehad op Nordic Design. Het kleine zusje van de Egg chair is de Swan chair.


Swan Chair in Stoff und Leder sowie in vielen Farben auf Lager. Uniek aan deze stoel zijn de ronde curves, die voor de jaren toch wel uniek waren. Hierbij een impressie van de stoffeermogelijkheden.


Along with the Swan , Jacobsen also developed the Egg chair and other furniture much of which did not get into mass production, like the Drop. The Swan couch is still in production. Plaisier Interieur: etages pure inspiratie! Die Modelle der Swan Kollektion sind außerdem mit oder ohne Rückholmechanik erhältlich. Uitgevoerd in zwart leder.


De Swans verkeren in perfecte staat, als nieuw. Door enkele barre winters bezwijken veel van de Deense walnootbomen.

Originally designed for the lobby and lounge areas of the Royal Hotel in Copenhagen,. In dat jaar kreeg Jacobsen de opdracht het SAS Royal Hotel in Kopenhagen te ontwerpen, van architectuur tot het meubilair. Een bijzonder project, waarin hij zijn visie op de perfecte combinatie van design en architectuur samen kon brengen.


Opvallend en kenmerkend voor de Swan fauteuil zijn de ronde vormen van de Fauteuil. We zijn al jaar FH dealer en geven u graag advies of helpen u bij de montage. Uiteraard geven we ook garantie op de door ons geleverde onderdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts