dinsdag 28 augustus 2018

Voordeursticker

Groot aanbod goedkope raamstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Zoek naar deurstickers met naam op de nieuwe KensaQ. Eenvoudig je eigen voordeursticker bestellen? De klassieke voordeurstickers met naam lijken ambachtelijk met de hand op de.


Met een voordeursticker met familienaam ziet iedereen dat ze bij het juiste adres zijn.

Of kies ervoor om een voordeursticker op de voordeur te plakken met alle voornamen van het gezin! Ben je op zoek naar sierlijke of juist strakke voordeurstickers? Naamelijk kan alle verschillende modellen snel leveren. Met deze voordeursticker familienaam met hartje ziet iedereen wie in jullie huis woont.


De postbode kan zich bijna niet meer vergissen. Achter de familienaam staat een sierlijke krul met hartje, wat de voordeur een sierlijke uitstraling geeft! Een huisnummer om de voordeur van een pittoreske uitstraling te voorzien en in een hand omdraai g. Deze voordeursticker laat niet alleen zien op welk huisnummer u woont, maar ook wat uw achternaam is en wie er precies bij u in huis woont.

U kunt zelf kiezen hoe groot de sticker moet worden en welke kleur deze moet krijgen. Mooie voordeursticker met de namen van het gezin en het huisnummer voor op de deur of het raam. Zowel binnen als buiten te plakken. Kies in het keuzemenu hiernaast de gewenste opties voor je voordeursticker en vul de naam in. De voordeursticker wordt verwerkt zoals in het voorbeeld.


Per centimeter wordt de sticker speciaal voor je op maat gemaakt. Je kunt de gewenste afmetingen kiezen in het keuzemenu hiernaast. Tijdloze sierletters die de voordeur een klassieke uitstraling geven. Voordeursticker Familienaam Klassiek is als een ambachtelijk handgeschilderde familienaam.


In een hand omdraai geplakt met meegeleverde plakinstructie. Bestel bij deze voordeursticker het bijpassend klassieke huisnummer. Wij doen dit om het gebruik van de website te optimaliseren. Als variant op de populaire naambordjes: nu ook als voordeursticker.


Ze zijn de plakken op de voordeur of op het raam. Uiteraard ook op een eigen stuk hout of brievenbus. De eigen voordeur meenemen naar een zorginstelling kan ervoor zorgen dat demente ouderen zich eerder thuis zullen voelen in een instelling.


Kies de namen, eventueel huisnummer en kleur.

Maak gemakkelijk een voordeursticker in de editor met de afbeelding van de voordeur en laat hem door ons printen en op maat snijden. Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze. Eigen voordeursticker laten maken? Raamfolie met je eigen naam, huisnummer of foto op het raam in of naast je voordeur?


Je hebt keuze uit verschillende materialen, gezandstraald folie, melkglas folie, wit folie en transparant folie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts