vrijdag 3 augustus 2018

Grote krijtborden

Bekijk krijtborden Steigerhout. Snelle levering, Ruim assortiment! Gratis verzonden, snel geleverd! Voordelige design krijtborden in alle soorten en maten. De grootste collectie schoolborden!

Schoolborden tegen de laagste prijzen. Zo hebben wij niet alleen weerbestendige, staande sandwichborden, maar ook krijtborden voor buiten aan de muur. Ook vind je bij ons extra grote krijtborden , zodat deze ook buiten van veraf goed te zien zijn. Bij ieder krijtbord op onze website staan de maten duidelijk aangegeven, zodat je altijd het perfecte krijtbord voor je locatie vindt. Maar ook om kinderen op te laten krijten.


Dat valt altijd in de smaak bij de kleintjes! Het grote krijtbord is zowel horizontaal als verticaal op te hangen dankzij de stevige ophangogen op de achterkant.

Echt grote reclame houten krijtbord voor horeca zaak of voor andere zaak op te hangen reëel bieden 2. Zo goed als nieuw Ophalen. Vind de beste selectie grote krijtborden fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit grote krijtborden voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Een krijtbord of glassboard kopen?


De vele opties zorgen ervoor dat er altijd een krijtbord is dat aansluit op uw wensen. Tegenwoordig zijn niet alleen de klassieke versies erg populair maar ook de dierenborden of de andere unieke vormen. Krijtborden kiest u op toepassing (binnen of buiten) of op vormgeving. Om optimaal gebruik te maken van de krijtborden , kunt u ook de krijtstiften uit ons aanbod aanschaffen. Een uniek element toevoegen aan uw restaurant?


Kies dan voor een krijtbord klok. Wij verkopen meerdere merken krijtborden. De krijtborden en stoepborden van het merk Securit zijn onze meeste duurzame krijtborden. Securit is al jaren het merk wat bijna door iedere groothandel wordt geleverd. Wij hebben het grootste assortiment krijtborden van Nederland.


Uiteraard maken wij ook krijtborden op maat.

Dit kan zowel met een lijst er omheen als zonder lijst. Op deze pagina vind je krijtborden in zowel grote als kleine afmetingen. Zo kan je ook kiezen voor een krijtbord met een afmeting van 1x 300cm, 1x 400cm of 1x 350cm. Onze unieke vintage borden en houten borden worden met de hand gemaakt in onze ambachtelijke lijstenmakerij.


Voor welke ruimte u dan ook een krijtbord kiest, u heeft ruime keuze. Van kleine krijtborden tot grote krijtborden. Beschrijf de borden en pas het eenvoudig aan! Handig voor in de horeca maar ook tof in jouw winkel of zaak. Gebruik handige krijtstiften om jouw teksten te schrijven of kies voor gemakkelijke sjablonen.


Shop jouw krijtbord online of kom langs in onze showroom. Dan zit je bij ons helemaal goed. Van grote krijtborden tot kleine krijtbord hartjes op een knijper in diverse kleuren. En van krijtbord labels voor op snoeppotten tot een tafelbord met een krijtbord hart.


Wees dus lekker creatief en ga aan de slag met krijtborden en maak je bruiloft persoonlijk. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling z. Door de kerstdrukte is het mogelijk dat uw bestelling later aankomt dan u van ons gewend bent. Onze krijtborden range is heel breed zoals stoepborden, krijtborden voor aan de muur of kleine krijtbordjes of posterborden voor op de tafels.


Natuurlijk zijn onze krijtborden ook zeer geschikt voor tuincentra, bloemisten, viskramen etc. Nieuw in ons assortiment is de krijtverf en binnenkort ook krijtborden behang zodaf u zelf een krijtbord kunt maken van elk gewenst oppervlakte of voorwerp. Stoepborden zijn namelijk een effectieve en goedkope manier om op allerlei plaatsen reclame-uitingen te tonen.


Wij kunnen onze stoepborden leveren in kleine en grote oplagen en in diverse varianten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts