dinsdag 7 augustus 2018

Blokker basic servies

Bekijk ons unieke assortiment serviezen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Heb je een groter gezin of heb je vaak bezoek thuis dan kun je voor grotere sets kiezen.


Blokker biedt 20-delige sets aan, 30-delige tot aan 42-delige sets. Naast sets met servies voor het diner of ontbijt zijn er ook koffie-en theesets met gebaksbordjes, kop en schotels en theepotten. Al dat lekkers serveer je natuurlijk op een mooi ontbijtbordje. De basic vorm en de zachte kleur geeft het servies een tijdloze uitstraling en zorgt ervoor dat je een eenvoudig maar toch mooie gedekte tafel kan verzorgen. Ben je op zoek naar een mooie serveerschaal of ander soort servies ? Bij Blokker vind je het allemaal!


Blokker basic servies

Makkelijk stapelbaar, kan tegen een stootje. Een gebaksbordje uit de servies serie Amsterdam, in de kleur wit. Mepal maakt gebruik van cookies om o. Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel.


Als kers op de taart is het scherp geprijsd. Vul het aan met een speels gekleurde schaal of robuuste snijplank van hout, of hou het lekker simpel en leg de focus vooral op het eten. De subtiele glans van het servies laat een gedekte tafel stralen!


Blokker basic servies

De winkel voor iedereen, met een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden, speelgoed en tuinmeubelen. Bestel gemakkelijk en snel en laat. Glazen kopen bij Blokker Elk huishouden heeft altijd een paar glazen in de kast staan. Het overkomt iedereen wel eens dat er één stuk valt op de grond of dat je gewoon toe bent aan nieuwe glazen met een leuk design. Wil je glazen kopen die passen bij het leuke servies die je laatst hebt gekocht?


Yong Diep Bord SquitoDit Yong diep bord Squito is onderdeel van de Squito collectie. Ook is het gehele servies gemaakt van hoogwaardig, duurzaam porselein. Het servies in deze collectie is vierkant en heeft een modern desing.


Blokker basic servies

Dit bord heeft een diepte van 3. De serviezen in deze lijn komen gesierd met delicate bloemendessins of meer abstracte spiraalpatronen. Ook de serviezen uit de New Wave-lijn mogen er zeker wezen met hun artistiek gegolfde lijnen. Wil je graag een kleurrijk tintje meegeven aan de tafelsetting, kijk dan eens naar de serviezen uit de Colourful Life lijn.


Van een compleet 18-delig servies tot aan losse borden en schalen: wij hebben alles op het gebied van serviesgoed. Ook complete serviessets om je keuken compleet te maken. Bovendien is het verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen, dus je vindt zeker servies dat helemaal past bij jouw smaak.


Blokker basic servies

Het leuke aan servies is dat er zo ontzettend veel keuze is. Ideaal als je op zoek bent naar een beker, bord of kommetje. Veel merken hebben ook series beschikbaar zodat je een servies steeds verder kunt uitbreiden. Ga dan voor wat extra serviesdelen met een opvallende print, zoals het Tanssi servies van iittala.


Speelse illustraties in vrolijke kleuren: met een servies van Blond Amsterdam op de ontbijttafel is dat ochtendhumeur als sneeuw voor de zon verdwenen. Ook met het PiP Studio servies begin je de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts