vrijdag 10 augustus 2018

Beits douglas hout

Vind douglas hout het nu op Kensaq. Van Beginner tot de Serieuze Visser. Hoge kwaliteit beitsen voor de beste finishing touch van uw hout. Douglashout palen geschaafd. Geïmpregneerd hout is hout dat voorzien is van een beschermende beits wat ervoor zorgt dat het hout een stuk langer mee gaat.


De kleur van het hout is hierdoor een stuk geler.

Het kan namelijk maar zo zijn dat je niet eens wist dat er nog een hout beitsen alternatief bestond. Een voorbeeld treft u hier. Een combinatie van de twee kleuren toepassen kan ook goed. Het eerste product is HK Lazuur in de kleur ebben. Door douglas hout te beitsen kunt u de levensduur verlengen en het vergrijzen van douglas hout tegen gaan.


Het hout eenmalig behandelen is meestal niet genoeg. Het is verstandig om het hout regelmatig weer bij te werken. Geolied hout kun je jaarlijks opnieuw in de olie zetten.


Beits en lak kun je het beste elke twee of drie.

Nu kun je beginnen met beitsen. Schilder altijd met de nerf mee, let er op dat je druppels meteen wegveegt. Laat het hout na de eerste laag beits uur drogen. Tip: Om de beits bij de eerste laag dieper in het hout te laten trekken, moet je deze verdunnen met terpentine.


Verhouding: delen beits op deel terpentine. Zowel in kleur als transparant verkrijgbaar. De originele kleur van het hout behouden is hiermee dus mogelijk! Planken, Balken, Palen en meer. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.


Bereken wat jouw houten kozijn kost. Reserveer online, laagste prijzen. Dit kan door douglas hout te voorzien van een beits of olie, hiermee zal het hout optimaal beschermd worden en nog een mooie kleur krijgen. Beschermen is natuurlijk belangrijk, tegen UV en vergrijzing. De Remmers beits is watergedragen en geeft geen.


Het is dus zaak om deze invloeden te stoppen en voor eens en voor altijd uit te schakelen. Zo is beits of olie geschikt en ligt het meer aan het object waar het hout voor gebruikt is. Voor een overzicht van onze producten met de verschillende eigenschappen, zie het CetaBever productoverzicht.


Behandelen van douglas hout.

Duglas hout is makkelijk te behandelen met onze care 1nano protector. De enige voorwaarde is dat het hout niet al een behandeling met een olie, of beits heeft gehad. De nano coating moet dus rechtstreeks op het (droge) hout worden aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts