dinsdag 7 augustus 2018

Betonlook buiten

Zoek naar beton look op de nieuwe KensaQ. Middag Leerdam is een familiebedrijf met jaar ervaring met het legwerk in eigen beheer. Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor? Ons bedrijf is gespecialiseerd in naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke vloer- en wandafwerkingen.


Natuurlijk zijn alle voorwerpen geschikt om te worden behandeld met onze betonlook verf. Buiten of binnen bestand tegen hitte en kou.

Deze betonlook verf is op waterbasis waardoor het reukarm is en snel droogt. Een betonvloer kan ook perfect buiten geplaatst worden zonder dat dit een impact zal hebben op gladheid of onderhoud. Bij bovenstaande woning werd gekozen voor een gespikkelde betonvloer die doorloopt van binnen naar buiten. Ze zijn echter gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Hierdoor hebben betonlook keramische buitentegels voor buiten de typische stoere, eigentijdse uitstraling van beton, terwijl u geniet van de voordelen van keramiek.


Weet je al zeker dat je een betonlook wilt creëren in je woning? Of twijfel je nog of de betonlook wel goed te combineren is met bepaalde materialen? De uitstraling van beton is eenvoudig te verwerken in huis.


Geef hem een kras vaste laag betonverf en je vloer is als nieuw.

Betonlook inspiratie opdoen. Lees voor tips naar vtwonen. Het kan echter ook gaan om het verven van een balkon, of een buitenmuur. Bakstenen kunnen ook heel goed met betonverf geverfd worden. Voor buiten gebruikt u bij voorkeur 2-componenten betonverf.


Omdat wanden een groot gedeelte van het oppervlak in een ruimte innemen en dus ook voor een groot gedeelte de sfeer van het interieur bepalen, is de afwerking essentieel. De betonlook is industrieel, strak, design en helemaal van nu. Een plantenbak in betonlook kan uitstekend voor binnen en buiten. Met betonverf creëer je een strakke, cleane look. Om een industriële betonlook in jouw interieur te krijgen zijn er verschillende opties.


Zo kan je opteren voor betonbehang, beton cire of voor betonlook muurverf. Decochip biedt u een ruime keuze uit transparante beschermlagen tegen hele voordelige prijzen. Onze transparante betonlook coating is geschikt voor gebruik op zowel wanden als vloeren. U kunt zowel de douchewanden als de vloer van de badkamer in betonlook laten stucen. Een gietvloer buiten (op een terras) wordt zwaarder belast dan een gietvloer binnen.


Zo doen er zich buiten bijvoorbeeld heftige temperatuurverschillen voor en heb je te maken met Uv-belasting van de zon en met vocht, sneeuw en hagel. Deze invloeden stellen allemaal extra eisen aan de afwerking van de vloer. In het onderstaande stappenplan zie je hoe je een muur kunt verven in betonlook.

De verf die gebruikt is een mengsel van een korrelige pasta en betonverf. Wil je ook een muur met betonlook ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts