maandag 20 augustus 2018

Primer spuiten

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Er zit wel enig verschil in ons advies in vergelijking met bijvoorbeeld houtverf.


Dit komt doordat primer projecten meestal groter van omvang zijn.

Welke spuitbussen primer zijn er te koop? Zoveel ondergronden er zijn, zo veel primers zijn er te koop. Afhankelijk van het door u te spuiten oppervlak, kiest u de juiste grondverf.


Daarnaast zijn er nog verschillende soorten primers , ieder met zijn eigen kenmerk en werking. Welke dit zijn leggen wij graag aan u uit! Schuur eerst weer met een grovere korrel het geheel zo glad mogelijk, om vervolgens met een steeds kleinere korrel het oppervlakte perfect glad te schuren. Wanneer een oppervlak te ver doorgeschuurd is, dient ten alle tijden een grondverf gespoten te worden. Dankzij zijn eenvoudige verwerking, spuit je ieder oppervlak makkelijk en snel in de primer.


Primer voor doorgeschuurde plekken.

Zorg dat je twee mooie dunne laagjes spuit na een paar minuten uitdampen kan je aan de slag met basecoat tenzij je nog krassen in je kap hebt dan kan je filler spuiten waarna je kan schuren of plamuren. Zelf aan de slag met kunststof spuiten ? Deze 1K primer zorgt voor een hoogwaardige beschermlaag en daarnaast ook voor een betere hechting van alle soorten lak. De lak hecht optimale aan de afwerklaag op hout, metaal, de meeste harde kunststoffen en keramische materialen. De primer is geschikt voor moeilijk te schilderen voorwerpen zoals spijlen, buizen en rotan. Deze spuitlak is zowel binnen als buiten te gebruiken.


Eén spuitbus van 4ml volstaat voor het spuiten van een oppervlakte van tot m2. Ik heb dus geen enkel probleem en kan me ook niet herinneren dat ik ooit een probleem heb gehad met het spuiten van aluminium. De gewone primer van Motip, die dus ook geschikt is voor aluminium, dekt en hecht goed. Prima spul die primer van Motip. Ik krijg eerder het idee dat het aluminium op een verkeerde manier is ontvet.


Bekijk nu alle merken online. Vandaag bestel morgen in huis! Probeer de hele deur over de breedte te spuiten , als je een klein deel op de deur spuit is en blijft meestal zichtbaar.


Home › Forums › Algemeen › Brommers algemeen › Spuiten van kunststof primer Dit onderwerp bevat reacties, heeft stemmen, en is het laatst gewijzigd door AA-T maanden, weken geleden. Zorg dat je de fiets buiten spuit of in een goed geventileerde ruimte of met een mondkapje. De spuitnevel is niet zo goed voor je gezondheid dus voorkom dat je dit in ademt. Je kunt nu als eerste de primer aanbrengen op het frame.


Ik gebruik hier zelf vaak Action of Motip primer spuitbussen voor.

Door te spuiten vermengt de lucht zich met de verf, waardoor een klein gedeelte verf in de lucht blijft hangen en dan neerslaat op bv vloer. Met rollen heb je dit niet. Hijzelf spuit heel zelden nog woningen (ook al heeft hij een spuittoestel) maar rolt ze meestal.


De MoTip spuitbussen en Motip primers zijn speciaal bedoeld voor herstelwerkzaamheden en verfraaiing van auto’s. Met de Hammerite metaallak spuitbus breng je de lak eenvoudig direct over roest aan. Schuren en ontroesten hoeft niet, dat scheelt tijd!


Het stopt het roestproces en geeft een paar jaar roestbescherming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts