woensdag 15 augustus 2018

Roede ophangsysteem

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Misschien wil je een statement maken met een RVS gordijnroede, zwart staal of eentje van hout. Je vindt bij Praxis gordijnroedes of gordijnrails ook in de traditioneel zwart en wit. Afhankelijk van de plaatsing en voor welke versie je kiest, is je ophangsysteem erg zichtbaar of juist niet. Voor elke individuele kamer vindt u bij de Roedeshop wel iets van uw smaak.


Met onze handige gordijnroedes kan je gordijnen over de hele lengte van je wand en zelfs in hoeken hangen. Want achter elke gordijnoplossing schuilt een geweldig ophangsysteem. Onze gordijnrails en - roedes kunnen elke klus aan! De roede is een gordijn ophangsysteem die zichtbaar is bij zowel open als gesloten gordijnen en daardoor erg stijlgevoelig.


Daarom past de roede in eigenlijk elk interieur van modern, tot landelijk en van de Scandinavische tot Oosterse stijl. Gordijnen en raamdeco ophangen? Kwantum is niet alleen thuis in gordijnen en andere vormen van raambekleding, maar ook in ophangsystemen daarvoor.


Voor het ophangen van kleding heeft u de keus uit diverse soorten roedes , ook wel kastroede genoemd. De roedes zijn leverbaar in diverse maten en materialen, daarnaast kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor de roedehouders en roededragers. Je hebt je oog laten vallen op prachtige gordijnen die perfect in je huis passen.


Natuurlijk heb je wel een degelijk ophangsysteem voor je gordijnen nodig. Bij KARWEI hebben we een ruim assortiment aan gordijnrails en gordijnroedes. Wat is nu het verschil tussen deze twee en wat voor invloed heeft het op je gordijnen? Goed ontworpen gordijnroedes vind je bij IKEA.


Van gordijnrails met drie sporen tot gordijn-accessoires en roedesets met dubbele roedes. Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen. We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie. Zowel gordijnrails als roedes bevestig je aan muur, plafond of kozijn.


Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Bij Kwantum hebben we ruim de keuze.


De roede zelf kan zowel op de muur als aan het plafond gemonteerd worden. BlindDesign heeft een ruim assortiment aan gordijnroedes. Mocht u een bepaald type roede hebben gezien ergens dan kunnen wij dat meestal wel leveren. Zo kunnen wij de roede en de gordijnen samen leveren zodat wij zeker wat dat het goed is. Bij Kleedup kun je een zeer nette RVS roede op maat mee laten leveren.


Er zijn RVS roedes voor wandkleden tot meter en voor grotere wandkleden. De bouwmarkt verkoopt kant-en-klare gordijnen voor bevestiging aan een roede. Je hebt de keuze uit diverse uitvoeringen roedes en eindknoppen.


Van moderne roestvrijstalen tot nostalgische smeedijzeren of houten modellen. Er zijn routes in verschillende diameters en in lengtes tot 3cm. Beide oplossingen hebben zijn voor- en nadelen, maar met de producten van XXL Designroeden bent u verzekerd van kwaliteit voor een vaste prijs per meter.


Heb je ruimte aan de zijkanten van de roede om deze heen en weer te schuiven? Schuif de roede een klein stukje uit de linker steun en hang je gordijn met ingeslagen ringen aan de roede. Plaats de roede weer in de steun. Herhaal dit aan de rechterkant.


Is er geen ruimte om met de roede te schuiven? Doe dan direct je gordijnen aan de roede. Op deze pagina is er een volledige overzicht in de kleur Zwart: gordijnroedes, rail- roedes en gordijnrails. Nieuw zijn de gordijnroedes in de kleur Grafiet: zachter en warmer dan Zwart. De roedes in de kleur Grafiet passen verrassend goed bij ieder gordijn.


Welke kleur gordijnen je ook kiest, een Topo roede in de kleur Grafiet past altijd. Terwijl deze juist erg sfeerbepalend zijn. Als eerste kijk je naar het ophangsysteem van je gordijnen.


Daarbij zoek je de geschikte rails. Verschillende gordijnrails. Heb je een set gordijnen met haken, dan kies je voor gordijnrails. Bij een gordijn met ringen of lussen hoort een roede.


Welke gordijn rails op maat of een roede op maat u kiest is afhankelijk van het soort gordijn dat u heeft gekocht of nog gaat kopen. Een rail is meestal basic wit of. Daarnaast kunt u bepalen of u een opvallend of niet opvallend gordijnrail systeem wilt.


U kiest bijvoorbeeld voor een roede als u wilt dat het ophangsysteem opvalt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts