vrijdag 24 augustus 2018

Verf extra mat

Verf extra mat

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Kies uit producten vanaf € 295. Flexa Creations Muurverf Extra Mat. Een prachtige verf met een extra matte uitstraling, ideaal voor op de muur.


Bovendien schrobbaar en beschikbaar in talloze kleuren. Wil je een mooie kleur laten mengen of je daar juist mee laten inspireren? Dankzij de matte afwerking ontstaat er een uniek effect, goed geschikt voor op de muur. Bij toepassing merk je onmiddellijk de uitstekende dekking en de eenvoudige verwerking. De muurverf is goed reinigbaar en schrobvast.


Je kunt deze verf dus ook goed gebruiken in de badkamer of keuken. Waar is het artikel voor geschikt? Tijdens het schilderen merk je direct de uitstekende dekking en de eenvoudige verwerking. Na de snelle doordroging is deze verf goed kras- en stootvast. Met deze verf krijg je adembenemende resultaten op je muur.


Kies dan voor Histor One Muurverf Mat. Je zult versteld staan van de witte tinten die je met deze verf kun creëren. De verf is in vele ruimtes te gebruiken zoals de woonkamer, slaapkamer, keuken, hal etc.


Het aanbrengen van deze verf is gemakkelijk, mits je natuurlijk de juiste roller kiest. Voor gladde muren kies je het beste deze tex roller. De lak op waterbasis droogt snel en is reukarm. Daarnaast is de lak krasvast en heeft de lak een extra matte afwerking.


Verf extra mat

Voor een extra mat effect breng je de verf in dikkere lagen aan. Matte verf : van extra mat tot kalkmat. Om te beginnen zijn er diverse soorten matte verven en lakken te onderscheiden. Iedere fabrikant heeft hier ook nog eens zijn eigen naam voor.


Veel gehoorde benamingen zijn extra mat , kalkmat, zijdemat en gewoon mat. Al deze matte verven en lakken geven geen glans. Dit zorgt voor een rustig effect. De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV-licht.


Verf extra mat

De lak heeft een harde toplaag en is daardoor zeer kras- en stootvast. De watergedragen lak voor binnen is extra mat en dekt optimaal. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf , gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Prima verf , snelle bezorging en je hoeft niet meer te roeren, dat is onderweg al gedaan :-).


Lekvrij verpakt dus dat is fijn! Hoogkwalitatieve extra matte acrylaatverf op waterbasis. Toepasbaar op muren en plafonds. Langdurig kleurbehoud door de toevoeging van een speciaal additief.


Uitstekende dekkracht en vlekisolerend (bv. nicotinevlekken). Goede afwasbaarheid en vlekafstotend. Spat niet en is gemakkelijk aan te brengen zonder aanzetten.


Uitermate geschikt voor hout, harde kunststoffen en dekkende verf -of beitslagen. Hoogglans verf is misschien iets minder makkelijk aan te brengen, maar je inspanningen zullen beloond worden: een supermooi lichtspel dat bovendien uitstekend afwasbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts