dinsdag 28 augustus 2018

Naadloos behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Geen rollen of banen maar één rol behang.


Kies je favoriete foto en start met je eerste fotobehang uit één deel! Mysterieuze wouden, woeste golven en vergezichten over strekkende velden vol kleurige bloemen.

We leveren montage op lokatie enkel vanaf 10m2. Bij het behang leveren we een uitgebreide handleiding voor de montage. Als je eerder hebt behangen dan is ook ons naadloze behang piece of cake. Geef een bedrijfsruimte of kamer een unieke uitstraling door hem te behangen met naadloos fotobehang. Naadloos behang : een beleving aan de wand.


Er zijn steeds meer mogelijkheden om de wanden van kamer of kantoorruimte te bekleden. Verf en behang zijn in veel verschillende kleuren, structuren en patronen verkrijgbaar. Maar met naadloos behang , haalt u een beleving in huis!


Bij gewoon behang worden de banen met de naden tegen elkaar aangeplakt.

Tegenwoordig hebben ook veel particulieren de weg gevonden naar een volledig geprinte muur middels naadloos behang. Leuk om de kinderkamer, gang, keuken of woonkamer te verfraaien. Genoeg redenen om de rollen behang te laten liggen en zelf uw print uit te zoeken! De geadviseerde lijm voor vlakke- of structuurwanden is bij ons verkrijgbaar. Het is enorm sterk en door de fijne structuur worden de prints haarscherp afgebeeld.


Dit is behang uit één stuk dat je in zijn geheel op de muur plakt. Hierdoor krijg je een naadloos behang op de wand. STAP 4: Het behangpapier naadloos laten aansluiten. Rechte banen laten aansluiten.


Om te zorgen dat alle banen naadloos op elkaar aansluiten, moet je elke baan op ongeveer millimeter afstand van de vorige baan de nieuwe baan aanbrengen. Door het uit te wrijven met de uitwrijfborstel zal het behang vanzelf uitzetten en de gaten stoppen. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Zo creëert u simpel in een handomdraai een inspiratievolle ruimte met doorlopend beeld en voorkomt al uw pas problemen. Creatieve specialist in naadloos behang. Op zoek naar naadloze wandbekleding, ofwel een aantrekkelijke, decoratieve muur?


Alles is onder één dak gevestig wel zo gemakkelijk en overzichtelijk! Nieuw gestucte muren, die nog nooit eerder behangen of geverfd zijn, moeten altijd voorgelijmd worden.

Voorlijmen kan met verdunde behanglijm, aan te maken met water. De muur moet u minimaal uur voordat u gaat behangen voorlijmen. Indien u ervoor kiest om het door ons te laten monteren, dan moet u wel zelf voorlijmen. Ons naadloos behang wordt gedrukt op een hoogwaardig PVC doek met duurzame UV bestendige inkten.


Dit type fotobehang is scheur- en krasvast, waterafstoten brandwerend en het kreukt niet. Levering en montage door héél Nederland. WalltexPro is PVC-vrij, geurloos, krasvast, waterafstotend en hufterproof. Ook de manier van printen is uniek. Vinywall ECO is hét naadloze behang van de toekomst.


Het product is volledig vrij van oplosmiddelen én daardoor ook vrij van nare geuren. Dit geldt voor zowel het materiaal waarop geprint wordt als de inkten die worden gebruikt. Geen problemen meer met overgangen in afbeeldingen, patronen etc.


Airtex ook gewoon te bestellen in banen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts