donderdag 16 augustus 2018

Sneldrogende shirts

Geen minimum bestelhoeveelheden. Shop kwaliteit overhemden van diverse topmerken. Tot korting bij Schulte Herenmode tijdens onze wintersale. Shop nu T-shirts en ontvang je item morgen incl. Met ruimvallende, iets verlengde pasvorm met een ronde hals en sterk afgeronde zoom.


Sneldrogend functioneel shirt van Nike dankzij Dri-FIT-technologie. Bestel kleding online bij de beste webshops. Multi shirts is een sneldrogend t-shirt en is daarmee een echte allrounders onder de shirts.


Het maakt niet uit of je surft of door de stad wandelt - multi shirts zijn altijd de beste keuze. Deze shirts hebben een toffe en losse pasvorm zodat je ze ook kunt dragen om te skaten of op warme zomerdagen in de stad. Sportshirts worden namelijk gemaakt van ademende stof en sneldrogend materiaal. Hierdoor blijft je shirt zelfs tijdens een zware work-out droog, wat natuurlijk wel zo prettig sport. Een katoenen shirt gaat namelijk plakken door het zweet en bovendien koel je in een nat shirt sneller af.


Met een echt sportshirt gebeurt dit niet. Outdoorshirts koop je eenvoudig online bij bol. Wanneer je het liefst in de sportschool sport of alleen naar buiten gaat als de zon schijnt, heb je het meest aan shirts met korte mouwen. Van al het bewegen krijg je het namelijk al snel warm. Veel heren kiezen dan ook voor T-shirts of tanktops om te sporten.


Insectenwerende shirts Nu we het toch over de tropen hebben, shirts van Ayacucho zijn gemaakt van een mix van bamboe, elastaan en polyester en zijn daardoor lichtgewicht, slijtvast en ademend maar beschermen je vooral goed tegen insecten zoals muggen en teken. Vind t shirt het nu op Kensaq. Shop online bij de beste Nederlandse boetieks - Find Yourself bij Miinto.


Sneldrogende shirts

Bespaar tot wel via kiesproduct. Extra lichte 1grams kwaliteit. Birdseye structuur is vergelijkbaar met een sportief shirt met zeer kleine gaatjes voor de ademende werking.


Meld je aan en ontvang € 5. Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste. Ademend achterpand dankzij honinggraatstructuur voor extra comfort. Modieuze reflecterende inzetstukken aan de voor- en achterkant. Tenslotte bestaat het slim fit anti zweet t-shirt uit spandex, een stof die elastisch is en ervoor zorgt dat het shirt lekker op je lichaam zit en niet gaat slobberen na een paar keer wassen.


Sneldrogende shirts

Vochtregulerende T-shirts om te sporten. Alle shirts zijn lang en de maten vallen normaal. Dus kies de maat die normaal goed bij je past. Bij OTTO hebben we een grote collectie shirts voor dames. Neem dus een kijkje in onze webshop met shirts en bestel direct.


Met shirts van bamboe zijn transpiratievlekken verleden tijd. Ook wanneer jij zo’n T-shirt draagt op momenten dat je een spannende gebeurtenis te wachten staat. We hebben shirts voor je met korte mouwen, lange mouwen en zelfs zonder mouwen.


Sneldrogende shirts

Zo kun je alle seizoenen genieten van deze heerlijke, zachte bamboe shirts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts