maandag 27 augustus 2018

Brandwerende impregneer spray

Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze! Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven.


Met onze brandvertragende impregneermiddelen en spray vatten stoffen, houtwerk en andere brandgevoelige materialen veel minder snel vlam bij bij brand en blijven uw vluchtroutes langer vrij. Zelf brandwerend impregneren textiel, papier en karton. Iedereen weet dat textiel, papier en karton enorm brandbaar zijn. Een brandvertragende spray of impregneer zorgt ervoor dat deze oppervlakken minder snel vlam vatten (vlamvertragend) en langzamer branden.


Dit zorgt voor kostbare extra vluchttijd in geval van nood. Feestversiering, feestkleding, tafelkleden, gordijnen, tapijten en meubelstoffering zijn veelal gemaakt van materialen die snel vlam kunnen vatten. Brandvertragende spray nodig voor impregneren ? Dit kan zeer gevaarlijke situaties tot gevolg hebben. IMP-ITA beschermt tegen het snel vlam vatten van deze.


Na het impregneren ontstaat bij brand een temperatuur blokkade en wordt een koelend effect gecreëerd. De brandvertragende impregneerspray is te gebruiken voor meubels, gordijnen, tenten, maar is ook zeer geschikt voor (werk)kleding. Toepassing: Spray de vloeistof op een afstand van ca. Veilig, geur- en kleurloos.


Op onze locatie, of uw locatie, door BrandPrevent Applications BV brandvertragend impregneren of brandwerend coaten van textiel, hout of staal volgens de huidig gestelde NEN-EN-ISO Normen. Inclusief certificaat van behandeling. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Alfastop brandwerende spray voor buitenhout.


Wanneer je tent of je outdoorjas minder waterdicht wordt dan kan het handig zijn om deze opnieuw te impregneren. Op deze website is heel veel informatie te vinden over brandwerend danwel brandvertragend impregneren. Om je snel bij de juiste informatie te brengen, hebben we de belangrijkste pagina’s over brandwerend impregneren hieronder voor je op een rij gezet. Alle andere informatie is eenvoudig te vinden via de rechter zijbalk en de zoekfunctie.


Op zoek naar brandvertragende spray ? Wij zorgen ervoor dat al onze klanten tevreden zijn en blijven. Erwin laat op onderstaande video zien hoe bij houten planken brandwerend maakt met de spraymethode. Soms kan ook behandelen door middel van kwasten een oplossing zijn. Brandwerend impregneren uitbesteden Impregneerpakket voor natuurlijke vezels Impregneerpakket voor synthetische vezels.


Succes met het brandvertragend maken van jouw textiel! Mocht je ergens hulp nodig hebben, schroom dan niet om je vragen te stellen! Over brandwerend impregneren krijgen wij dagelijks veel vragen. In dit artikel wil ik u alles uitleggen over het brandwerend impregneren van allerhande materialen. Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als u materialen brandwerend gaat impregneren.


Prima te gebruiken op lampionnen of slingers. Impregneren met brandvertragende spray Sinds de ramp in Volendam is de overheid steeds strengere eisen gaan stellen als het gaat om brandwerende - of vertragende maatregelen. Bedrijven en horeca moeten aan strenge voorwaarden voldoen, maar willen dat zelf ook steeds vaker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts