dinsdag 14 augustus 2018

Glasweefselbehang aanbrengen

Vind een erkende behanger via Werkspot. Kies zelf je ideale vakman. Keuze uit divers glasvezelbehang. Glasvezelbehang nu al vanaf €4-.


Renovlies of glasvezelbehang laten aanbrengen door een ervaren behanger.

Glasweefsel- of glasvliesbehang aanbrengen ? Bekijk dit doe-het-zelf stappenplan van GAMMA en lees hoe je het aanbrengen van glasweefselbehang makkelijker kunt realiseren. Een glasweefselbehang aanbrengen ? De klusvideo laat zien hoe je eenvoudig een glasweefselbehang aanbrengt. Meer informatie en advies? Lees dan dit artikel over het aanbrengen van glasvezelbehang!


Als u behangers zoekt voor glasvezelbehang, renovlies behang, glasvliesbehang, glasweefselbehang of akoestisch behang.

KARWEI heeft veel soorten behang, waaronder ook glasweefselbehang in verschillende structuren. Bekijk het stappenplan en ontdek hoe je eenvoudig het glasweefselbehang kunt aanbrengen. Wilt u liever het behangen uitbesteden aan professionele behangers? Onze medewerkers hebben veel ervaring in het vak. Daarnaast werken zij met veel passie aan hun projecten.


Net zoals bij vliesbehang is het behangen is zeer eenvoudig, omdat je de lijm op de muur mag smeren in plaats van op het glasweefsel. Per Vierkante Meter, het woonmagazine met de nieuwste lifestyle-, bouw-, doe-het-zelf- en groentrends, gaat samen met een aantal experts op zoek naar inspirerende en praktische tips voor in en rond de woning. Eenvoudig glasvliesbehang aanbrengen.


Heeft u ertoe besloten om glasvliesbehang op uw muur te brengen? Wij zijn er dan van overtuigd dat u een goede keuze heeft gemaakt. Glasvliesbehang is, net als de andere soorten glasweefselbehang , mooi strak op uw muur aan te brengen.


We kunnen ons best voorstellen dat, zeker als je het de eerste keer gaat doen, je er zeker van wilt zijn dat je het op de goede manier doet. Om renovlies behang aan te brengen, kun je deze stappen eens. Inclusief btw en alle materialen en natuurlijk aangebracht door onze ervaren behangers en schilders.


Kijk ook eens bij onze projecten.

Belangrijk wanneer je kiest voor glasvezelbehang, is dat je je realiseert dat dit behang, anders dan andere behangsoorten, niet in een gezellig motiefje of leuk kleurtje komt. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een visgraat- of een ruitstructuur. Kan ik over glasweefselbehang spachtelputz aanbrengen ? Dit is niet aan te raden, omdat glasweefselbehang niet geschikt is als ‘drager’ voor het (zware) spachtelputz.


Een alternatief zou kunnen zijn om een kwartscoat of structuurverf aan te brengen, alhoewel je dan wel rekening moet houden met het bestaande reliëf in het glasweefselbehang. Het heeft niet alleen een mooie structuur, maar is ook oersterk materiaal dat het stucwerk beschermt en brandvertragend werkt. Veel mensen denken dat de structuur verdwijnt als je eroverheen schildert. Maar glasweefselbehang is er juist voor gemaakt om te verven.


De structuur blijf je gewoon zien. Om het behang op de juiste manier aan te kunnen brengen dien je een passende behanglijm te gebruiken. Lees hier meer over op onze pagina over behanglijm.


Dan zit je bij KARWEI helemaal goed. Tip: Vergeet niet dat je glasweefselbehang pas na uur drogen kunt schilderen! Welke verf gebruik je voor glasweefselbehang ? Nadat je het glasweefselbehang op de muren hebt aangebracht kun je aan de slag met de verfkwast en roller!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts