vrijdag 17 augustus 2018

Tokyo porselein

Tokyo hotels, tot korting. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Ook de theepotten en bijpassende kopjes zijn vervaardigd van hoogwaardig porselein.


Tokyo porselein

In de designs van deze producten kunt u de Japanse cultuur terug zien. De elegante ontwerpen, strakke lijnen en kleurrijke vormgeving geven de keukenproducten een unieke, luxe uitstraling. Nippon Blue is één van onze klassiekers, maar wordt nooit ouderwets.


Echte globetrotters weten dit natuurlijk al: Azië is een kleurrijk continent, vol met mysterie. Bijzondere stoffen met de meest levendig prints vormen heerlijk zachte kimono’s, weelderige tempels met bijzondere kleuren en heerlijk, spicy food. De elegante vormen en het hoogwaardige porselein met reliëf zijn traditioneel Aziatisch.


Tokyo porselein

Dit servies is vervaardigd van hoogwaardig porselein. Je kunt ook kiezen uit speciale Japanse stokjes en eetstokjes onderzetters. Doordat porselein op hogere temperaturen kan uitharden is het minder bros en kan het verwerkt worden tot veel dunnere en fijnere producten, perfect voor theekopjes en schoteltjes.


Vooral het eiland Kyūshū staat uiteindelijk bekend om zijn grootschalige porseleinproductie dat vooral het beroemde Chinese blauw-wit goed reproduceert. Nieuw in doos twee setjes porseleinen vrolijke koffie lepels 6per doosje €12. Mokken,koffiekopjes,theemokken en karaffen zijn te vinden in de webwinkel van Op Tafel.


Aziatische porseleinen theepotten met bijpassende kopjes en mokken in diverse maten, kleuren en motieven. Het porseleinen servies wordt met de hoogste zorgvuldigheid gemaakt. Allemaal op ambachtelijke wijze. In een proces dat de afgelopen 4jaar is geperfectioneerd.


De producten worden twee keer gebakken. Bovendien zijn ze verpakt in een luxe geschenkverpakking! De set is gemaakt van hoogwaardig porselein en is gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser. Ook is de set geschikt voor de magnetron. Geniet van een lekker kopje thee of koffie uit deze stijvolle mokken.


Tokyo porselein

En natuurlijk eetstokjes in een luxe uitvoering. Ook deze zijn voorzien van een beetje porselein met daarop de prachtige patronen van het servies. Heeft een paar kleine restoraties nodig.


Of je nou de kopjes, rijstkommen of het sushiservies kiest, je kunt zeker zijn van absolute topkwaliteit. Decoratieve Platen Japans Studio Sushi Borden Porselein Keramische Kunst. Free UK delivery on all orders over £70.


Op Tafel, een winkel voor artikelen op het gebied van lifestyle en tafelen. Breed aanbod aan producten die iets met eten en drinken te maken hebben. Dit prachtige theeservies van porselein is afkomstig uit Korea. Deze 6-delige mok set is gemaakt van wit porselein en is versierd met zwarte tekeningetjes.


Liever een espresso kop en schotel set? Bekijk dan de La Cafetiere espressokop en bijpassende La Cafetiere espresso schotel. Combineer deze zelf samen tot een espressokop en schotel set.


Tokyo porselein

Service van Blokker Wil je mooie kopjes kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts