vrijdag 31 augustus 2018

Iittala ovenschaal

Ruime Keus - XXL Korting - Alles op Voorraad! Iittala ovenschaal op Vergelijk. Tijdloos en modern Scandinavisch servies, kookgerei en interieur design: Aalto vazen, Birds by Toikka, Teema, Origo, Kartio en nog veel meer. Uur Besteld = Morgen In Huis!


Door je aan te melden geef je aan dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van.

Deze producten zijn samen met professionele koks en goede materiaalkennis samengesteld. De pannen en ovenschalen bestaan uit drie lagen materiaal: roestvrijstaal, aluminium en weer een laag roestvrijstaal. Heeft u een passie voor goed koken? Deze schaal beschikt over een moderne uitstraling dankzij de stijlvolle matte afwerking.


Daarnaast is de ovenschaal vervaardigd uit roestvrij staal met een binnenwand van aliminium, waardoor het de warmte gelijkmatig wordt. Deze prachtige moderne collectie is zowel duurzaam als functioneel ontwikkel waardoor het servies lang mee gaat. Als Myiittala-lid geniet je van vele voordelen.


Waaronder kortingen op speciaal geselecteerde producten die alleen voor jou gelden.

Dus meld je nu aan bij Myiittala. Een tafel dekken was nog nooit zo makkelijk en inspirerend. Mix en match eenvoudig servies, glaswerk en bestek naar eigen inzicht en smaak. Gekruide aardappeltjes, een gevulde kalkoen, verse lasagne of een lekker stukjes vis.


Bereidt heerlijke gerechten in een van de ovenschalen binnen het fonQ assortiment. De geuren en smaken zijn extra intens bij het gebruik van de oven en voedingsstoffen blijven behouden. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Kies uit producten vanaf € 1600.


De drinkbeker van dit Finse designermerk brengt dankzij de verschillende kleuren eindeloze combineermogelijkheden met zich mee. De braadslede is gemaakt van geborsteld roestvrij staal en is daardoor geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. Na gebruik mag de pan gemakkelijk in de vaatwasser schoongemaakt worden.


De ovenschaal en serveerlepel zijn van geborstel roestvrij staal en de serveerplank is van hout. Met de tijdloze objecten van dit Finse designmerk koop je niet zomaar iets moois, maar ook iets dat je dagelijks kunt gebruiken. De meeste collecties bestaan al tientallen jaren en zijn uitstekend met elkaar te combineren.


Ovenschalen voor ovenheerlijke gerechten.

Taarten, lasagne, ovengebakken groente en perfect gelukte soufflés - in onze ovenschalen lukken je gerechten altijd. Je vindt in ons ruime assortiment ovenschalen in alle stijlen en maten, geschikt voor heel veel gerechten. Of je nu kookt voor het hele gezin of voor jezelf. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.


De pan is gemaakt van hoogwaardig RVS, is vaatwasserbestendig en geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. Niets is lekkerder dan een verse yoghurt of kwark tijdens het ontbijt. Om de dag goed te beginnen eet u deze verrukkelijke lekkernij natuurlijk uit een prachtig vormgegeven kom. Een ovenschaal is erg geschikt om een smaakvol gerecht in te maken.


Denk aan lasagne, quiche of een ovenschotel. Bij het kopen van een ovenschalen let je in eerste plaats op het formaat. Voor hoeveel personen wil je een maaltijd kunnen maken?


Er zijn verschillende materialen, zoals aardewerk en glas, en ook schalen met deksel of zonder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts