donderdag 30 augustus 2018

Isolerende gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Bekijk ons assortiment online! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Isolerend gordijnen tegen lage prijzen.

Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen. De perfecte gordijnen gevonden? Wilt u de gordijnen kunnen wassen zonder krimp van de voering dan gebruikt u de Drape ook als voeringsstof. Wanneer u dan als plooisoort een dubbele plooi neemt, geeft tevens het mooiste resultaat. En gaat de verwarming laag als je de deur uitgaat.


Maar dat je met isolerende raamdecoratie ook de energierekening kunt verlagen, daar wordt niet altijd aan gedacht. Niet veel mensen denken aan gordijnen als ze zoeken naar manieren om zuiniger met energie om te gaan. Maar het zal ook weer geen reuzenverschil zijn, zeker als je ook al goede overgordijnen hebt.

Je kunt dan volgens mij beter je geld en energie steken in voorzetramen aan de binnenkant van het kozijn. Doordat uw gordijnen als het ware isolerende schermen tegen de kou vormen kunt u tot aan besparen op uw stookkosten. Er zijn twee soorten Moondream voeringstof: Eco voor zomer óf winter, en Bi-Cool voor zomer én winter. Door het plooien en ophangen kun je het geheel nog verder verfraaien.


Daarnaast zijn gordijnen geluiddempend en geven ze privacy. Ook werken ze veelal goed isolerend. Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan isolerende gordijnen welke aan je wens kunnen voldoen. In slechts stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen. Dit is vooral van toepassing voor verduisterende gordijnen in slaapkamers, maar ook in woonkamers.


Verder heeft dit gordijntype ook een isolerende werking, zodat de warmte binnen blijft en de kou buiten wordt gehouden. Dat een verbeterde akoestiek ook een gevolg is van verduisterende gordijnen , is voor theaters leuk, maar thuis merk je dat niet. Onze collectie isolerende gordijnen. Ieder gordijn heeft een isolerende werking.


De mate van isolatie is afhankelijk van de dikte van de stof. Hoe dikker de stof, des te beter de isolerende werking. Ook bestaan er stoffen met een coating, deze coating zorgt voor betere isolatie en voor verduistering. Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen.


Design, Direct Van De Makers.

Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Om kieren te voorkomen kun je de isolerende raambekleding combineren met gordijnen. En wanneer je de gordijnen sluit, blijft de kou tussen het gordijn en het raam. Het is belangrijk om het gordijn niet voor de radiator te laten vallen, anders blijft ook de warmte tussen het gordijn het en raam.


Goede isolatie gordijnen besparen energie. Wanneer u nieuwe gordijnen aanschaft, is het goed om daarbij eveneens op de isolerende werking te letten. Deze isolerende werking komt door de zware kwaliteit van deze mooie stof. Wij bieden een ruim assortiment met diverse dessins en kleuren.


Gordijnen bestaan in allerlei afmetingen, kleuren en vormen. Naast het buitensluiten van kou hebben deze gordijnen nóg een voordeel: in de zomer houden ze juist koelte binnen. De geluiddempende gordijnen van Moondream beschermen u tegen warmteverlies door de deur en bezorgen uw vertrek een aangenaam geluidscomfort.


De fijnere thermische gordijnen van Moondream zullen u al naar gelang van uw behoefte isoleren tegen binnendringende kilte of de koelte binnen houden. Over het algemeen geldt hoe dikker de stof hoe betere de isolatie. Sluit de gordijnen als het kouder wordt zoveel mogelijk.


Hang geen dikke isolerende gordijnen voor de radiatoren. De black-out wordt veelal als gordijn gebruikt vanwegen de modieuze kleuren en het mooie soepel vallende materiaal. Even kort de voordelen van het gebruik van gordijnvoering:-totale verduistering-energie besparing-geluiddempend-bescherming van de gordijnstof tegen inwerking van het zonlicht.


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts