donderdag 30 augustus 2018

Blokker sleutelkastje

Ruim Assortiment Kantoorartikelen. Sleutelkastjes van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.


Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Heb jij ook last van sleutels die overal door het huis slingeren?

Het is erg vervelend als je jouw sleutels niet kunt vinden zodra je weg moet. Met dit mooie sleutelkastje hout is dit verleden tijd! Hang het kastje op ergens in de gang dicht bij de voordeur, zodat jij nooit meer je sleutels kwijt bent.


Bestel eenvoudig en simpel jouw favoriete kast! Handige en stevig sleutelkastje van gegalvaniseerd staal met poedercoating. Aan de binnenkant voorzien van haakjes voor sleutels en voorzien van een magnetische sluiting.


Afmetingen: 2x x 2cm. Het Zack Nolma sleutelkastje zorgt ervoor dat uw sleutels altijd veilig opgeborgen zijn en ze weer snel toegankelijk zijn.

Het sleutelkastje is gemaakt van kunststof materiaal en heeft ruimte genoeg voor al uw sleutel. Het deurtje van de sleutelkast is voorzien van een spiegel wat erg handig is. Daarnaast is het sleutelkastje modern vormgegeven. Berg ze dan op in een leuk sleutelkastje. Er zijn verschillende stijlen sleutelkastjes beschikbaar, geschikt voor ieder interieur.


Wil je sleutels buiten opbergen dan adviseren wij je niet te kiezen voor een sleutelkastje , maar voor een. Sommige sleutelkastjes kan je afsluiten voor extra veiligheid. Een praktische oplossing voor een veel voorkomend probleem, net als gaten in je wollen sokken, verlies je je sleutels elke week of maand wel eens! Er zijn veel soorten sleutelkastjes , dus het is gemakkelijk deze aan te passen aan je interieur!


Ook inktcartridges, selfie sticks, usb-laders en allerlei leuke telefoon accessoires behoren tot ons uitgebreide assortiment. Service van Blokker Je hoort het al: van led strip lichtjes tot strijkijzers, de kans is groot dat Blokker. Een netjes opgeruimd huis straalt rust uit. Dat voelt fijn en prettig. HEMA helpt jou bij het opruimen.


Want met onze opbergmanden, -boxen en -bakken maken. Met een sleutelkastje raak je voortaan nooit meer je sleutelbos kwijt. Zo hoef je die dus nooit meer te zoeken als je op het punt staat van huis te gaan, hij hangt gewoon in het kastje!


Ook reserve sleutels kun je er prima in bewaren.

De Key Safe P5is vervaardigd uit roestvast staal met een schaal uit Zamak. De zware schaal uit zink is verstevigd met platen uit roestvast staal zodat een driewandige kluis wordt verkregen waarachter uw sleutels veilig zitten. Deze sleutelbox dient voor het veilig opslaan en behouden van alle reservesleutels. Sleutelkluizen voor buiten maken het mogelijk om op een veilige manier een pand of terrein te delen met verschillende personen.


De meeste sleutelkluizen voor buiten worden vergrendeld met een mechanisch- of elektronisch cijferslot. Wat veel mensen ook niet realiseren is dat wanneer de woning over een Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) beschikt, het certificaat komt te vervallen indien het een niet gecertificeerd sleutelkastje betreft. Ook dit kan voor vervelende verassingen zorgen.


Verzekeraars keren in veel gevallen niet uit als er sprake is van een ondeugdelijke oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts