woensdag 15 augustus 2018

Boekenkast vtwonen

Q is de online woonwinkel boordevol inspiratie om mooi te wonen. Kasten zijn onmisbaar in úw Huis. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting.


VTwonen bij Smulderstextiel. De boekenkast annex speelplek op de foto is opgetrokken uit cellenbeton en kaasplanken. Die kun je dus zelf maken. Of maak een letterbakkast om je boeken in te bewaren. Wat dacht je van een hippe kubuskast?


Met een stuk of wat kubussen kun je alle kanten op. De hoogte in bijvoorbeeld. Voor je het weet heb je een opberger van. Het grenenhout is FSC gecertificeer dus er is ook gedacht aan het milieu. De kast wordt als bouwpakket gelever maar is gemakkelijk te monteren met de meegeleverde handleiding.


Op zoek naar een landelijke boekenkast ? Dan bent u aan het juiste adres bij Henders en Hazel! Bestel deze eenvoudig online of vraag een offerte aan. Boekenkast kopen bij Eijerkamp? Uiteraard kunt u de kasten live komen bewonderen in een van onze winkels!


Vind je ideale boekenkast bij vtwonen. Onze shopgids geeft je handige tips én laat de mooiste boekenkasten zien, van solo kast tot complete boekenwand. Hoe stoer is deze MOOS Jaxon boekenkast ! Eigenlijk kan jouw interieur niet meer zonder een mooie kast als deze. Je eigen boekenkast op maat. Of je nu een hoge, smalle boekenkast zoekt of juist eentje die vierkant is en een groot gedeelte van de muur in beslag neemt, bij ons kun je alle kanten op.


We hebben topmerken als vtwonen en Tenzo voor je. Veel plezier met je nieuwe kast! Berg je boeken netjes op in een boekenkast. De vakken van boekenkasten hebben de juiste hoogte en diepte voor de boeken, zodat je optimaal gebruik kan maken van de ruimte in de kast.


Ga je voor een hoek- boekenkast of ben je juist op zoek naar een grote boekenkast voor tegen de muur? Kies uit 3producten vanaf € 299. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.


Een boekenkast gevonden die perfect tot recht komt in uw interieur? Dit is de vtwonen Bookcase boekenkast. De Bookcase boekenkast van vtwonen is 20centimeter hoog, 7centimeter breed en centimeter diep. De kast is gemaakt van geschuurd grenen met een betongrijze finish.


Je moet de Bookcase zelf in elkaar zetten. Uitgebreide keuze aan grote kasten. Geen verzendkosten en dagen gratis retourrecht! Maar op deze pagina staan ook bescheiden kastjes en klassiekers zoals de BILLY boekenkast.


Je vindt hier open kasten, kasten met deuren en boekenkasten waar bakken en manden in passen. Laat je inspireren door de variatie aan stijlen bij Woonwinkel-Online. Met deze prachtige wandkast van vtwonen heb je twee kasten in één! Het uiterlijk van een boekenkast wordt vooral bepaald door de dikte van het materiaal.


Zo ziet een boekenkast met dikke planken er steviger, robuuster en stijlvoller uit dan een kast gemaakt van dunner materiaal. Een gigantische boekenkast is een pronkstuk in de woonkamer. Zo heb je je eigen bibliotheek. Een zelfgemaakte letter van MDF kun je ook als boekenkast gebruiken. Leg bijvoorbeeld in de open ruimtes van de letter E stapeltjes boeken gelegd.


Zoek bij wooninspiratie eens op boekenkast voor nog meer ideeën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts