vrijdag 10 augustus 2018

Gamma epoxy coating

Bespaar tot wel via kiesproduct. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


GAMMA verkoopt speciale verf waarmee je tegels een andere kleur en uitstraling kunt geven. Sommige van deze tegelverf is ook geschikt om vloertegels mee te verven. Garagevloer coating en epoxy coating.

De garagevloer coating is een duurzame topcoating die bestand is tegen warme banden, chemicaliën, vlekken en slijtage. Deze epoxy coating van Gamma is ideaal als duurzame afwerking van betonnen garagevloeren. De Gamma coating is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. Eén blik van liter volstaat voor het schilderen van een oppervlakte van m2.


Epoxy -BK kan als bindmiddel voor vulstoffen worden gebruikt. Epoxy Shield 2-componenten betonverf, speciaal voor garagevloeren. Krasvast en bestand tegen bandensporen, olie, benzine en zout.


Waterdichte kelders en andersoortige ondergrondse constructies in baksteen of cement, verkrijg je met Aquaplan kelder- epoxy liter.

Deze zogenoemde tweecomponenten coating bestaat uit een epoxyhars en een emulsieverharder die samen voor zorgen voor een goede waterdichtheid. Deze coating wordt veelal gebruikt voor het gieten over tegels, tafelbladen, betonnen aanrechtbladen, keukenbladen en werkbladen. Epoxy coating hecht goed aan bijna alle ondergronden, waardoor de coating uitstekend te verwerken is op ondergronden zoals hout, beton, steen en metaal. GAMMA vloerverf garage componenten grijs liter is een extra slijtvaste, zijdeglans 2-componenten vloer- en betoncoating. De verpakking bevat tevens een vloerreinigingsmiddel.


De verf is ideaal als duurzame afwerking van betonnen garagevloeren. Het product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Indien uw keuze valt op een vloercoatingpakket, is het eenvoudig om de totale kosten van het zelf aanbrengen van de coating te berekenen. Aan de hand van het oppervlak wordt duidelijk hoeveel vierkante meter materiaal nodig is.


De kosten daarvan staan per aantal vierkante meters, per pakket vermeld. Info over epoxy coating gamma. Resultaten van zoekmachines! Net zoals er vele verfsoorten zijn, zijn er ook vele soorten epoxy coating.


De Epoxyhars in dit artikel is in ieder geval niet geschikt om als vloercoating te gebruiken. Wij adviseren een twee componenten epoxy coating te gebruiken speciaal voor vloeren of tegels. Het is een 2-componenten epoxyverf op waterbasis, primer en coating in 1.

Alternatief voor de epoxyhars gamma rechtstreeks vanuit de fabriek, levering aan de eindgebruiker. Klik hier voor meer info alternatief epoxyhars gamma wanden. Sikkens Wapex 6epoxy coating op waterbasis.


Chemicaliënvast en goed mechanische bestand (slag-, stoot- en slijtvast). Tevens is de wapex 6geurarm en makkelijk verwerkbaar. Aanbrengen van epoxy coating. Nadat het hout is geschuurd en gereinigd gaan we een laag epoxy coating aanbrengen.


Weeg beide componenten goed af volgens de juiste verhouding en meng volgens de beker meng methode, zodat de epoxy volledig gemengd is. K Epoxy vloercoating CDmeest verkochte kleuren. Voor het reinigen van oppervlakken die vervolgens geschilderd worden of van een coating worden voorzien. Een breed assortiment epoxyharsen.


Vanaf euro gratis verzending!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts