dinsdag 21 augustus 2018

Pip behang roze

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Voor 22:bestel morgen in huis. Pip Studio heeft een grote collectie aan behang. De kleuren en prints van het behang lopen erg uiteen.


Het behang heeft botanische prints, prints met gouden accenten of prints met vogels, genoeg keuze dus!

De collectie heeft frisse, vrolijke kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt. Wij zijn fan van PIP behang ! We hebben al een ruime keuze, die we blijven uitbreiden! Op zoek naar Roze pip studio behang ? Eijffinger PIP studio behang Dearest Peacock is een behang met een flockprint. De print ligt als een dikke laag velours op het behang en geeft een aaibaar, zijdezachte luxe uitstraling. Ook verkrijgbaar in het roze ! Vergelijk prijzen en bestel!


Kies uit producten vanaf € 95.

Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Hieronder vindt u een selectie van verschillende behang fabrikanten en collecties terug. Wij hebben geprobeerd het behang te filteren voor u op deze specfieke kleuren.


We zijn druk bezig om onze ruim 25. Wat u hier ziet is nog niet alles wat er beschikbaar is. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Leuk behang van PIP per meter verkocht om de leukste dingen mee te knutselen of een gave patchworkmuur mee te maken! Baby kamer behang van PIP Studio bij IKenIK. PiP -stijl babykamer en kinderkamer. Van behang tot beddengoe er is van alles verkrijgbaar van het merk PiP Studio.


Niet alleen ontwerpt het merk zelf producten, ook gaat zij graag de samenwerking aan. Zo wordt het behang van PiP uitgegeven door Eijffinger. Vind je het lastig om een originele kamer te maken van de bekende prints? Dit lichtroze Chinese Rose behang is een klassieker die niet meer weg is te denken uit de collectie. Behangplaksel: Perfax roze.


Losse vellen behang in ± Aformaat om bijvoorbeeld MDF figuren mee te beplakken. Een Avel past namelijk niet (ongevouwen) door de brievenbus.

Met Pip behang aan je wand is je muur een uitbundig statement, waarmee je je gasten mee verwonderd. Designs met planten, bloemen, fruit, insecten en andere dieren, die subtiel en verrassend zijn. Kwantum, daar woon je beter van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts