maandag 6 augustus 2018

Rolluik lamellen

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Geschikt Voor Grote Ramen. Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier! Specialistisch advies nodig?

Beste klant, welkom op onze website! Wij wensen u prettige feestdagen. Alle orders worden normaal. Ook deze kunnen stuk gaan. Soms kan je één of enkele lamellen eenvoudig vervangen, maar in andere gevallen is het beter meteen het volledige pantser te vervangen.


Lamellen pakket voor rolluiken. Compleet lamellenpakket voor rolluiken. Ter vervangen in rolluik - Geheel geassembleerd - Past in bestaand.

De kast, geleiders en lamellen zijn van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en daardoor volledig weerbestendig. Het rolluik Alutech ARis ons goedkoopste rolluik. Configuratiemogelijkheden over Losse rolluik lamel. De maat die u bestelt, is inclusief de arreteerkapjes aan de zijkant van de lamellen.


Deze arreteerkapjes zorgen er voor dat de lamellen niet uit elkaar kunnen schuiven. Losse (enkele) lamellen kunnen we helaas niet leveren. Een pantser is het geheel van alle lamellen samen, inclusief onderlijst en met arretering van de lamellen om verschuiving te voorkomen. Ontdek ons ruime assortiment! Haal vandaag nog die lichtgewicht voortenten in huis.


De slimme combinatie van twee producten. Een volwaardig rolluik en decoratieve zonwering in één. Dit innovatieve en gepatenteerde rolluik is tevens een shutter met lamellen die kunnen worden opengeklapt en verstelbaar zijn in elke gewenste positie. Dit maakt de Rolltek shutters tot een uniek rolluik.


In stap van het bestelproces bepaald u de gewenste kleur en het model van uw nieuwe aluminium rolluik. Onze aluminium lamellen zijn van topkwaliteit. Rolluiken met aluminium lamellen.


Er zijn verschillende types rolluik lamellen leverbaar.

Dus wanneer je een bestaande rolluik hebt en de lamellen wilt vervangen, is het van belang om te weten welke rolluik je hebt hangen. Wanneer je bijvoorbeeld een Heroal rolluik HRhebt, heb je ook echt de HRlamel nodig in je rolluik. Bevestigen lamellen bovenbuis. Diverse lengtes leverbaar. Met rolluiken kiest u voor gemoedsrust.


De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveren. Wel vertraagd het ene rolluik beter dan het andere rolluik een goed voorbeeld hiervan zijn de Heroal safe rolluiken. Al onze rolluiklamellen zijn voorzien van eindstukken zodat de lamellen niet kunnen verschuiven ten opzichte van elkaar.


Maak de bladveren los van de as: dat doe je door de propnagel of schroef te verwijderen of door de bladveren te draaien zodat ze uit de as klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts