maandag 6 augustus 2018

Haje restaurant heerenveen

Boek het Haje Hotel Heerenveen , Heerenveen. U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken.


Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Find haje hotel heerenveen. In ons restaurant kunt u terecht voor koffie met Friese oranjekoek, een snelle lunch of een heerlijk diner.


In onze bar kunt u starten met een aperitief of uw diner afsluiten met een perfect kopje espresso. Hajé hotel Heerenveen heeft hotelkamers. Allen beschikken over douche of ba toilet, Wi-Fi en een televisie.


In de diverse restaurants , hotels, Take Away’s en shops biedt Hajé een rustpunt, eerlijke producten en gezonde maaltijden.

Onze hotels en restaurants vormen de verbinding tussen grote wegen en de prachtige Nederlandse natuur. Visit the restaurant for some coffee with a ‘Friese oranjekoek’, a quick lunch or a delicious dinner. Start off with something aperitif, take an espresso afterwards.


On Fridays, dinner is served in buffet form. De daarmee verzamelde gegevens worden niet gebruikt om activiteiten van individuele gebruikers te volgen. De advertentie- en socialmediacookies van derden verzamelen mogelijk ook gegevens buiten deze website. Er is geen saladebuffet, volgens de menukaart wel en deze is apart voor Heerenveen op de website vermel en bij het kinder menu wordt appelmoes vermel nou dat heeft ons kind ook niet gehad. Al met al een troosteloze bende en de volgende keer rijden wij Haje voorbij!


Er zijn diverse dinerdeals. Denk bijvoorbeeld aan onbeperkt schnitzel eten met korting of een 2-gangendiner met korting. Via Het Laatste Tafeltje reken je gemakkelijk online de aanbieding af.


Een leuke manier om kennis te maken met het Haje restaurant in Heerenveen. Vanaf het hotel zijn vele uitstapjes mogelijk, bijvoorbeeld naar het Friese platteland of de elfstedenstad Sneek. Het hotel heeft een goed restaurant met biologische gerechten.


Bij Haje Heerenveen kun je uitbreid dineren. Het is perfect wanneer je een overnachting boekt bij Haje Heerenveen , om er gelijk te dineren. Je kunt direct bij aankomst een tafel reserveren voor het diner, of spontaan aanschuiven.

Je geniet van een royale menukaart met verrassende gerechten. De tafeldame raadde een pannenkoek culinair aan en gaf zelf de voorkeur aan de kip saté. Uit die culinaire reeks kon gekozen worden en omdat ik net uren in de regen en bij harde windstoten op een natte zitplek in een stadion had doorgebracht leek mij de new yorker pannenkoek wel een aanrader. De beste restaurants in Heerenveen , Nederland. Het restaurant was naar genoeg leeg, muziek stond vrij hard.


Er stonden mannen in de keuken die eigenlijk het vak nog moeten leren. Elk van de kamers beschikt over een douche of ba een toilet, Wi-Fi en een televisie. Bij het ontbijt kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden voor een goede start van de dag. In het restaurant kun je terecht voor een heerlijk diner met voornamelijk natuurlijke producten.


Onder de lus van de A- knooppunt Heerenveen - vind je Hajé Hotel Restaurant. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Hajé Restaurant Heerenveen in Heerenveen vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Probeer niet één gerecht maar geniet van een heel buffet bij restaurant Haje in Heerenveen ! Je mag onbeperkt genieten van al het lekkers dat het buffet biedt. Door de vele gerechten is er voor ieder wat wils.


En via Het Laatste Tafeltje betaal je nu maar €1in plaats van €195. Met wie kom jij genieten van een divers avondje uit eten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts